Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja pijem vitamine, folan još uvek (ostalo mi je još par tabletica pa da ih potrošim), šumeći magnezijum svaki ili svaki drugi dan i ona dva progesteronska leka. Šaku lekova svaki dan  :crycry: Još sam se izvukla da ne pijem lek za pritisak, bila sam ga kupila ali nisam nijedan uzela a pritisak mi se u međuvremenu sredio.
Mada mi se desi nekad da zaboravim da uzmem lekiće.  :-[ Sa Ivom sam bila mnogo pažljivija i redovno sve uzimala.

emge

Ja pijem prenatal i to posle ručka. Na poslu nemam problema, redovna sam :)
Vikendom zaboravljam :-[
Ali to su ipak vitamini, nije frka da se poneki zaboravi :)

Lani

Ma znam ali opet mi bude nekako krivo. Što da jadno dete "ispašta" zbog moje neodgovornosti?
Meni je zapravo muka kad pomislim da moram da progutam onaj monstrum od multivitamina, ja sam katastrofalno loš gutač lekova.

emge

Odmah da te utješim, ne ispašta dijete ako ne popiješ vitamine, nego ti :)
Jesam li ti olakšala :D

Beba će da uzme sve što joj treba (ona je savršen parazit), vitamine pijemo zbog nas :)

Saska

kakva bre neodgovornost. Ovo moje dvoje porastoše veliki, a ja mislim da nisam popila nijedan vitamin kad sam bila trudna sa njima. samo puno voća i povrća.

Lani

Olakšala si mi  ;D ali utrogestan npr. pijem zbog bebe a i njega nekad zaboravim.  :-[

emge

Lani :bighug:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

aleks

saska  :clap: svaka cast, super.
ja sam sa +4 ostala trudna. sta da radim.

ja sledece nedelje kod dr i da vidmo ks i double i sve zivo. meni je gvozdje sigurno 0. A kuma me naterala sad za ng da mi pokloni jednu kutiju te thoteme, kao bila samvec  mlaokrvna pa ako mi pritreba. jos nisam probala, eno ceka u frizideru  :nokti2:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Srećno  :nokti2: :lol:

:bighug:

Ma tothema je čudo, stvarno pomaže. Nemoj da piješ napamet, vidi ako ti bude trebala.

Saska

Quote from: aleksandra-l on March 19, 2010, 10:29:54 AM
saska  :clap: svaka cast, super.
ja sam sa +4 ostala trudna. sta da radim. ja sledece nedelje kod dr i da vidmo ks i double i sve zivo. meni je gvozdje sigurno 0. A kuma me naterala sad za ng da mi pokloni jednu kutiju te thoteme, kao bila samvec  mlaokrvna pa ako mi pritreba. jos nisam probala, eno ceka u frizideru  :nokti2:

a taj višak od pre ne računam  :lol:

aleks

a, pa onda necu da ga pominjem vise, u pravu si  :turpija:
onda ovako:  ja za 3 meseca, 0 kg  :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

Lani

Stvarno stavljaj više taj ticker.  :girl_haha:

aleks

evo sad cu. Lani, mogu ko tvoj? da ne trazim sad po netu tikere.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani