Bubice, kamere i sl za polaganje ispita:))

Started by Dada, April 28, 2010, 07:37:12 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

GlitterMargarita

jaooo :lol:
mene je najvise smarala ruska verzija, kak mi provelji ljetnjije kanjikuli :crazy:

Glitteranelore

Jaoj, ovo je kao onaj sveobuhvatni pecat Polihajeva iz "Zlatnog teleta" Iljfa i Petrova.
Mada, moj omiljeni je bio
"Ne zamarajte me besmislicama. Polihajev".

linga

Ja duduk bila, duduk i ostala. Nikada nisam umela, smela ni htela da prepisujem. U srednjoj mi nije ni padalo na pamet, a na faksu nisam ni izlazila ako ne znam bar 70 odsto ispita.

NikkiL

U srednjoj nismo nesto prepisivali,ucili smo stvarno (isto razred sa velikim prosekom, svi streberi  :rofl:). Zato sam prepisivanje "otkrila" na fakultetu na PMFu... tu smo se naprepisivali siti, i nije mi nicega zao nit me stid jer je ono sto su nas terali da ucimo napamet nehumano i nenormalno i niko to normalan ne uci na osnovnim studijama (sistematike i latinski nazivi do u sitna creva svega na svetu...). Bili su tu razni sistemi od nekih puskica na preklapanje, do nekih ogromnih rolni koje su neke koleginice vrtele...  :rofl: Takodje i mini suknja pa pisanje na nogama isl... (cik da ce asistent da viri pod suknju...). Dovitljivost na delu.

Doduse gledali su nam kroz prste, i kad uhvate nekog samo bi puskice uzeli,cak nisu ni izbacivali sa ispita... :innocent:

Ovde mi ne bi palo ni u ludilu na pamet da pokusam tako nesto posto su kazne rigorozne, dobijes ili "uslovnu" kaznu (znaci jos jedan kiks tokom studija i letis), a za neke ozbiljne slucajeve plagijarizma i prepisivanja mozes i da izletis sa fakulteta. Ovde se kaznjava cak i kad svoj rodjeni rad malo preradis pa predas na drugom ispitu (tzv autoplagijarizam), bas su ostri...mada mi nije smetalo jer je gradivo zanimljivo, nista se nenormalno od tebe ne trazi da ucis sto ti nije potrebno, tako da stvarno ako te zanima to sto si upisao prilicno je besmisleno prepisivati... :)
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

linga

Da, to ucenje napamet je zesce besmisleno, srecom na faksu imala samo 1 takav ispi+.