Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Cici jesi probala jimmy choo novi narandzasti?

cici

Finalina

ja jesam, ali to se ne racuna :lol:

una&glitt, geeenijalno  :rofl1:

dobila sam za rodjendan i svidja mi se iako ja bb ne preferiram

Glitter

Probala sam letnji mjaki, standardno nema greske

dmi

the beat obozavam medjutim prestali su da ga rade i sad se samo slucajno moze naci
ja sam ga pre neki dan ulovila doduse u bocici od 30ml :clap:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dacko

Drage poznavateljke, rešila sam da se častim parfemom, pa vas molim za neku sugestiju, da mi preporučite šta uopšte da isprobavam u parfimeriji. Treba mi nešto što nije jako, ne udara u glavu ali da ipak lepo traje ne koži, da bude potpuna suprotnost orijentalnim parfemima ali da nije ni voćni ili izrazito cvetni parfem u smislu da se jasno može odrediti koji je cvet u pitanju, već neki miris koji je senzualan i svež, koji asocira na hladnoću i čistotu. Opisi na netu mi nisu mnogo pomogli jer mi se prema njima učinilo da je Light Blue ono što tražim, ali ispostavilo se da mi ne prija, da na mojoj koži miriše prosto na limun. :crazy:

AnaK

Taman sam zaustila Light blue da predložim  :girl_haha: Moj omiljeni  :girl_in_love: Drugi koji imam, i koji je meni nekako sličan  :-[ je:

:girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Dacko

Pretpostavljam da nam drugačije miriše na koži, jer i meni se Light Blue dopao na drugima, zato sam ga i isprobala. Daleko mi je parfimerija u kojoj dozvoljavaju da se parfemi prsnu na ruku umesto da se njuškaju s papirića, a i kad odem mogu da isprobam samo po dva inače će mi se sve izmešati, pa zato skupljam preporuke. Stavljam na listu i ovaj Nuit, ali bojim se da mi neće odgovarati zbog jasmina (to sam sad izguglala opis).

Glitter

Burberry Sport, ja ga imam vec drugi put, mirise na cisto (a nije sapunasto), ja bih ga opisal akao sportski beo, nema voca ni cveca :lol:

Dacko

E to 'čisto ali ne sapunasto' mi se najviše sviđa kad osetim na nekoj ženi u prolazu. Hvala na preporuci, isprobaću svakako.
U međuvremenu sam našla divan sajt na kome je mnoštvo parfema lepo opisano a postoji i pretraga prema preovlađujućim mirisnim notama. Možda ga sve vi već i znate dok ja tek otkrivam toplu vodu, ali ništa ne mari ako stavim link:
http://www.fragrantica.com/notes/

Glitter

jedino sto nije postojan, ali na mojoj kozi ni jedan koji imam nije, a razlicitih su brendova

Lani

Moj predlog je Chanel Chance. :)
Mislim da joj je Nuit prejak i da nije to što ona traži.

anelore

Meni je ovaj jedan od omiljenih koji bi mi odgovarao tvom opisu, za mene bas mirise cisto,elegantno i zenstveno

Dacko

Super, hvala vam.  :kiss1: