Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

gasha

ja sam dobila ovaj

jos ga nisam ni otvorila  :girl_haha:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

bubi

Gasho,
meni je lep,jak i zimski parfem.
Ja dobih od mm Angel eau de sucree.

moma

Ja sam ovo ljeto obnovila light blue i svima se ponovo svidja kao i meni
Valjda je bio mega popularan, pa se svima ogadio, ali sad me svi njuskaju :D

Summer

Ja sam se ovog leta opet vratila na Chanel Chanse, rozi, Eau Tendre.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Meni ovaj Si ko da si mi prosuo uprzen secer na kozu uzasno mi stoji.Ova druga dva nisam videla da su stigli.

Lani

A meni je Si baš lep i elegantan skroz  :girl_in_love:, to mi je prvi Armani parfem da mi se dopada posle dužeg vremena.
Ova druga dva ne znam kakvi su.

dmi

burberry navodno izlazi u septembru ali se vec pojavio
moracu da idem i u drugi nordstorm da uzmem makar jos jedan sample :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Quote from: Lani on August 30, 2014, 08:49:37 PM
A meni je Si baš lep i elegantan skroz  :girl_in_love:, to mi je prvi Armani parfem da mi se dopada posle dužeg vremena.
Ova druga dva ne znam kakvi su.
Meni ne stoji, dzaba.

Jbt ovde kad god trazis sample nekog ili nema ili ti daju neki krs i to samo kad kupis nesto ovako da dobijes nema teorije bar ne u mom slucaju.

Lani

Ja sam isto u Sephori dobijala samo kad kupim nešto.

cici

I to uvek samo ono sto ti daju kad god sam trazila nesto sto zelim nikad nisu imali.Za neke parfeme mi nije dovoljno da prsnem na ruku par puta pa da se odlucim, moram da ga nosim ceo dan da vidim kako nam ide i to ne samo na ruci,

dmi

ovde ti uglavnom sipaju u nesto. kad se pojave novi parfemi imaju uzorke. u nekim radnjama ih daju kao da im ruku otkidas
ali ja sam drska pa trazim :rofl:

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

sda cu da prodjem gde god ima burberry i da uzmem uzorke
po 2 ml su i to bude dovoljno za dva tri dana da se prskas

cici

Ovde su uvek kao da im ruku otkidas, i ja trazim ali nikad nisam dobila sta sam htela.

Lani

Iskusno dmi. :lol:
Ja u principu mislim da je dovoljno jedno prskanje pa da znaš da li ti nešto odgovara, da li je postojano i sl. Nije kao krema pa da moraš da pratiš neko vreme kako ti odgovara. Barem se meni do sada nije desilo da mi neki parfem bude bzvz na prvo prskanje a naknadno da mi se dopadne.
Ali, bez obzira na to, smatram da treba da daju, ako proizvođač već ima samples, treba da ga daju potencijalnim kupcima a ne između sebe da se prskaju jelte...