Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: Finalina on October 09, 2012, 08:18:35 PM
ovo je stari ferre - in the mood for love , i
Zar to nije onaj koji si letos imala :blink: dmi hoce njega :lol:

Finalina

Quote from: cici on October 09, 2012, 08:23:15 PM
Zar to nije onaj koji si letos imala :blink: dmi hoce njega :lol:
evo ovako, ponovo  :turpija:
novi, od letos, sto si omirisala na meni

stari, dobar, imala sam i njega ( providna je flašica i ima u nazivu pure)

stari, nisam imala, samo sam ga omirisala par puta i nije mi tako lep kao ovaj iznad njega

cici

Ne, ne nisi trebala opet sva tri :lol: vidi sa dmi ona hoce ne ja :lol:

Finalina

pa ti mesas ova dva :rofl: , a ne znas da li mesas sa drugim ili trecim :lol: .... neprovidna boca :D upamtiTE

:ph34r:

:lol: ja taman dosla da se pozalim kako sam upravo dobila ovaj  In the mood for love bijeli najgornji i pokusavam da se naviknem na njega  :-[

nekako mi je vise za plavuse

Finalina

a da se ofarbaš? :D ....ili prosledi spontanim putevima ove teme :lol:

Lukina mama

Quote from: :ph34r: on October 09, 2012, 08:49:12 PM
:lol: ja taman dosla da se pozalim kako sam upravo dobila ovaj  In the mood for love bijeli najgornji i pokusavam da se naviknem na njega  :-[

odi na prethodnu stranu i prati sta je dmi pisala :D

mada i savet od finaline je sasvim na mestu  :lol:
Luka ,09 April 2005

ide zima sad mogu samo u tamnije :D .. a to pominjem zato sto je osoba koja ga je kupovala prodavacicu zamolila da preporuci neki parfem za brinete :lol: .. o zemljo indijo

ja inace vec 2 godine trazim parfem i ne mogu da se odlucim :lol: .. jedino sto mogu da stavim an sebe je obsession ck .. sad se flitam sa ovim svakodnevno ne bih li se srodila sa njim :lol:

linga

Pa ja nisam plavusa a legao mi je bas bas :)

Lukina mama

od CK volim contradiction, i euphoria  :girl_in_love:
Luka ,09 April 2005

maxic

Quote from: :ph34r: on October 09, 2012, 08:49:12 PM

Nemoj se mucit s tim farbanjem, silji vamo, dobovoricemo se Dmi i ja vec :lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

hanna

Quote from: dmi on October 09, 2012, 06:59:59 PM
ja dobih na poklon sad za rodjendan ovaj
http://www.zappos.com/juicy-couture-peace-love-and-juicy-couture-eau-de-parfum-1-7-oz-n-a
mnogo je lep za dan

inace sam tuzna sto sam ostala bez onog ferre ovde ga nema a moram u potragu za novim parfemom

trenutno imam 4 komada ( i u bgd jos toliko :rofl: ne znams to ih nisam donela stvarno mi nije jasno)

Ovaj je mnogo sladunjav  :D ima ga u tj.max-u po klizanoj ,pa ko voli , neka se proseta  :turpija:

Edit : Ferre , sam negde videla  :think: mislim, ako se setim , javicu .

jao linga ti stvarno nisi plavusa :lol:.. nekako si mi njezna pa sam te prefarbala u glavi :lol:

amerikanke ja kojom brzinom trosim parfeme ostace i za vas...al moram prvo da se posvadjam sa darodavcem :lol: .. ne brinite brzo cu ja to :lol: