Hejterski topic - lekari!!!!

Started by Unabebili, May 10, 2010, 05:55:37 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Quote from: stacka on October 09, 2012, 04:31:19 PM
Una, mnogo mi je drago sto ovo citam :kiss1:

TEbi posebno veliko HVALA na preporuci za ovu divnu zenu  :bighug:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Xe, ma slobodno ih preskači, oni su dokoni, i taman se siti ispričaju. A na toplom, ne moraju da čekaju red na otvorenom.
Janko 23.7.2002.

Pepi

Danas sam poludela!  >:(
Zove me svekar, zvao je hitnu pomoć, oni mu rekli da nemaju vozilo i da zove kućnu negu. On zvao njih oni ga uputili da zove hitnu pomoć  :crazy:I tera on mene da pozovem.
Razgovor teče ovako:
Ja:dobar dan, zovem u vezi svekrve...
H: tras slušalicu...
Ponovim, on ponovo spusti slušalicu.
Zovem ponovo: Dobar dan! Hitna pomoć? Da li biste bili ljubazni da mi ne spuštate slušalicu i saslušate šta imam da kažem?
H: znam sve, vodite je u dom zdravlja!
Ja. ne mogu da je vodim u dom zdravlja, nepokretna je. Zvali smo kućnu negu, uputili su nas ponovo da vas zovemo da je odvezete u urgentni centar!
H: zovite ponovo kućnui negu!
Ja: gospodine, ako niste čuli, već smo zvali, rekli su da vas zovemo ponovo! Celo jutro se šetamo od jednih do drugih i ništa se ne rešava! Treba joj sanitet jer je nepokretna, a vi prevozite nepokretne, jel tako?
H: A što ste vi ostavili bolesne i nepokretne i švrćkate se po Beogradu?
E tu sam poludela!  >:( >:(
Bezobrazluk neviđeni! :sissyfight:

prevodilica

Saska

stalno slušaš da se ovako ponašaju i nekako ne veruješ da je tako nešto moguće dok ne čuješ iz prve ruke

užas i bezobrazluk >:(

bubi

lepo ti dodje da odes i polomis im noge ne rekavsi uopste zasto >:(
strasno
Pepi :bighug:

Unabebili

Quote from: Pepi on April 02, 2013, 02:40:25 PM
Danas sam poludela!  >:(
Zove me svekar, zvao je hitnu pomoć, oni mu rekli da nemaju vozilo i da zove kućnu negu. On zvao njih oni ga uputili da zove hitnu pomoć  :crazy:I tera on mene da pozovem.
Razgovor teče ovako:
Ja:dobar dan, zovem u vezi svekrve...
H: tras slušalicu...
Ponovim, on ponovo spusti slušalicu.
Zovem ponovo: Dobar dan! Hitna pomoć? Da li biste bili ljubazni da mi ne spuštate slušalicu i saslušate šta imam da kažem?
H: znam sve, vodite je u dom zdravlja!
Ja. ne mogu da je vodim u dom zdravlja, nepokretna je. Zvali smo kućnu negu, uputili su nas ponovo da vas zovemo da je odvezete u urgentni centar!
H: zovite ponovo kućnui negu!
Ja: gospodine, ako niste čuli, već smo zvali, rekli su da vas zovemo ponovo! Celo jutro se šetamo od jednih do drugih i ništa se ne rešava! Treba joj sanitet jer je nepokretna, a vi prevozite nepokretne, jel tako?
H: A što ste vi ostavili bolesne i nepokretne i švrćkate se po Beogradu?
E tu sam poludela!  >:( >:(
Bezobrazluk neviđeni! :sissyfight:

mislim da se razgovori snimaju i da za ovo imas pravo da ih tuzis, ali mozda gresim
ili kad sledeci put budes zvala da pocenes sa "Da vam naglasim da razgovor snimam, pa vas molim da vodite racuna o daljem toku istog"  ;)
moze da te odbije, ali ne i da ti spusti slusalicu, moze samo da postuje nalozenu proceduru, a ta svakako nije ova  :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

pepi :blink: kakva stoka, stvarno!

ako nista drugo, napisi mail - mora da postoji neki zastitnik prava pacijenata
mozda i nista ne bude, ali malo da se ispraznis

Vila

Jao, Pepi, poslušaj Unu, možda pomognevda ih malo zaplašiš :bighug:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Jao Pepi kakva stoka bezobrazna  :girl_cray: >:(

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

senka

pepi  :bighug:

pre par godina, možda sam pisala, dedi je pozlilo došla hitna i dr. rekao - što ste mene zvali ovom treba grobar
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

:o :o :o

Tako je doktorka iz Hitne rekla mojoj tetki, kad je umro deda, ajde ajde šta plačete toliko, pa star je čovek. :hm:
To naravno ne može da se poredi sa ovim vašim. Pitam se nekad imaju li oni očeve, majke...  :wall:

martina

a ja se pitam jesu li normalni uopste ti ljudi... psihopate, majke mi

ajde, razumijem da ne mogu da pomognu, nije do njih najcesce... al ne moraju da budu bezobzirni
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

senka

ma deda poživeo još 2-3 godine posle toga, mama pisala zaštitniku pacijenata i ništa nije uradila
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama