Hejterski topic - lekari!!!!

Started by Unabebili, May 10, 2010, 05:55:37 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Hoću  :kiss1:
Ali zavisi od toga što treba da se radi, neke proteze koje se odnose samo na zube rade u domu zdravlja. Ova Jankova je specifična jer treba da širi kosti vilice, i nju ne rade u DZ. Hoću reći, ne treba se nervirati unapred.
Janko 23.7.2002.

emge

Sad sam pričala sa drugaricom iz PA, njima to rade u DZ. Ali isto moraju da nose da ovjeravaju RFZO, i proteza se čekala 6 mjeseci. S' tim što nije bilo zatezanja da tu protezu ne mogu dobiti...

bubi

mi smo valjda takvu protezu platili privatno 400 eur.
nosi je samo nocu i posto je vilica prosirena svi zubi koji su bili isprepletani su se ispravili.
ima usku vilicu a zube kao domine.
nosi je vise od godinu dana.
idemo na kontrole svaki mesec.

Elanor

milena i dalje nosi neko cudo, izgleda kao srednjevekovna sprava za mucenje. ona je zamenila nekoliko proteza, ceka je fiksna, verovatno od jeseni.

nego, smem li da kukam na ovdasnje lekare na ovoj temi :shout:
btw, mislim da ce mi trebati preporuka za kostolomca, beograd, jagodina, kragujevac, sve dolazi u obzir.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Quote from: Elanor on June 09, 2015, 11:07:16 AM
btw, mislim da ce mi trebati preporuka za kostolomca, beograd, jagodina, kragujevac, sve dolazi u obzir.

Imam ja, Beograd. Fizioterapeut i u Japanu školovani kiropraktičar  :good:

Bubi, kod Jankovog zubara su nam rekli 300, videćemo još.  :nokti2:
Janko 23.7.2002.

maripoza

http://www.srbijadanas.com/clanak/vecina-gradana-ovo-ne-zna-kako-da-idete-na-privatne-preglede-besplatno-14-08-2015

Ja znam za slucaj da je zena uspela da refundira troskove za amniocentezu jer nisu imali mesta da je prime kad je trebalo da je radi. Pomucila se, ali je na kraju uspela.
No, radi se o tome da tako moze za sve za sta nije predvidjeno cekanje duze od mesec dana.
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

Dakle, od muke se smejem na naše zvdravstvo, za koje u proseku izdvajamo sedamdeset evra mesečno.
Pre mesec i po dana zakažem ja ZA DANAS pregled kod ginekologa, kao HITAN slučaj. U međuvremenu privatno odradim pregled i UZ, jer ne mogu da čekam toliko u bolovima.
danas odem da iskoristim priliku i uzmem uput za UZ dojki, jer mi se približava godinu dana od pregleda. ovo "Približava" uzmite uslovno, pregled je bio polovinom decembra, taman će mi otprilike za tad zakazati, ako uopšte zakažu.
Dođem pola sata ranije, jer mi se prošli put desilo da su ignorisali zakazana vremena i delili brojeve kako se ko pojavljivao.
Doktorka je, posle 45MINUTA kašnjenja, javila da neće doći. Pritom je uredno bila na Fejsu, javila pacijentkinja koja je poznaje.
Iz sestrinske sobe čuli smo da se doktorka USPAVALA. Radi, inače, od 13.30, kada sam ja, kao prvi pacijent, bila i zakazana.
Javila je da će MOŽDA svratiti predveče.
Meni je sestra napisala uput, i jednoj trudnici uput za komisiju, jednoj ženi koja je hitno morala da nosi nalaze u Higijenski sestre su uzele briseve, a neke su prebacili kod doktora koji je bio voljan da ih primi.
Na kraju sam saznala da je to budala od doktorke moje sestričine, kojoj je savetovala da neuredne menstruacije leči šetnjom pored obale. Kod sestričine se, kad je prešla kod druge doktorke, utvrdilo da ima problem sa štitnom žlezdom.
Ovo, srećom, nije moja doktorka, moja je na porodiljskom i meni, takođe srećom, treba samo jednom godišnje, te ću sačekati ovu moju ili odabrati nekog normalnog. Ali taj gmaz prima platu iz budžeta i zauzima radni i životni prostor umesto nekog spremnog i voljnog da radi. I posle kažu, žene ne idu kod lekara, zato i imamo drugu najvišu stopu mortaliteta od raka grlića materice u svetu.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

jao prosle godine sam citala na nekom blogu o toj sto savetuje setnje za realne medicinske probleme, dal je bilo kod moosheme ne mogu da se  setim

uglavnom kriminal  :shout:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Unabebili

Realno, svaki takav slucaj treba prijaviti.
I kad bi svako od nas to uraddio, da vidis kako bi letela posle tri prijave i palta, a na kraju i ona...

Mada priznajem,
samo sam dva puta odragovala i otisla kod zastitnika prava pacijenata,
o cemu sam ovde i pisala.

Prosto, ja nemam snage da naterujem sa stokom bilo u kojoj struci mak na konac  :girl_sad:

Mene je endokrinolog  sa Klinickog izbacila (bukvalno) iz ordinacije,
ne pogledavsi uopste sve rezultate sa recenicom: - Ma nije TI nista i ako ti treba lekar idi u KBZ Zvezdara  :fool: :blink:

Znaci, odbila je da me pregleda...imala sam svo pravo da odem kod zastitnika...stvarno nisam imala snage  :girl_cray:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dacko

Kad smo s bolesnim detetom čekali na ušnom sat vremena dok svi zaposleni pijuckaju čaj u vreme koje nije predviđeno za pauzu, nama je zaštitnik prava pacijenata rekao da on ne sme nikom da se zamera, pa da sve pritužbe uputimo glavnoj sestri ako je nađemo. Nije nas obavestio kome treba da se požalimo na njegov nerad.  :girl_sad:

Zumbulica

Quote from: Dacko on September 09, 2015, 05:34:47 PM
Nama je zaštitnik prava pacijenata rekao da on ne sme nikom da se zamera, pa da sve pritužbe uputimo glavnoj sestri ako je nađemo. Nije nas obavestio kome treba da se požalimo na njegov nerad. :girl_sad:
:lol: :wall:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dacko

Brže vi odgovorite nego što ja sročim finalnu verziju posta (uvek se setim da nešto naknadno dodam), ali sam sad vratila na ovo što je Zumbi citirala, da ne ispadne fantomski post. :girl_haha: