Neophodna dokumentacija nakon rođenja deteta

Started by disco2000, May 11, 2010, 02:35:24 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Quote from: Marty Maraskino on July 12, 2010, 03:01:54 PM
Prebivaliste, i to me interesuje :D
Mi idemo zajedno, zaljubljeni golupcici :lol:

da ste u braku, ne bi morali :lol:

Lani

disco2000

Quote from: Margarita on July 12, 2010, 03:03:35 PM
da ste u braku, ne bi morali :lol:
:girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

itacka

prijava u supu novi beograd tamo kod opstine je na salteru broj 8,to ti je neki univerzalni salter ne radi se prijava samo nego i vadjenje dozvola i nekih izbeglickih legitimacija itd..... elem ja sam zavrsio za 45 min ali ta guska je taj dan kasnila na posao oko 15-20 min,i dvoje ih je bilo ispred mene,za taj salter ne trebaju brojevi nego ko kako stigne,e da plus je zavrsila nekom kolegi za nekoga produzenje dozvole naravno sve preko reda  :wall:  za prijavu nek muz ponese samo njegov izvod i onaj obrazac da se popuni i da se plati taksa i njegova licna karta na uvid i to je to,to mislim vazi samo ako je isto prezime i ako ste u braku,i neka bude tamo 10-ak minuta pre nego sto se sup otvori da bi sto pre bio na redu,ja se nisam gurao nesto i samo ih je dvoje bilo ispred,ali u roku od 5 minuta ih se jedno 5-toro nacickalo iza mene   :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

disco2000

itacka

sup novi beograd radi od 8h ujutru,ali prijava mora da se vrsi po mestu prebivalista,odnosno vi u belu kucu morate  :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Šta ne mora?
Ja sam Ivu prijavljivala jer je jedan od zahteva za dobijanje tog roditeljskog dodatka da majka i dete budu prijavljeni na istoj adresi.

janavi

mi smo vadili prijavu prebivališta tek kad je prvi put trebao neki drugi dokument
u našem slučaju mislim tuđa nega i pomoć
ili prijava za vrtić
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Summer

Kao mora po opstini prebivalista, ali u stvari ne mora  :rofl: Ja sam moje prijavljivala, kad smo menjali adresu (mardz, thank you  :kiss1:) u maloj stanici u Mirijevu, nije nikoga bilo. A u Beloj kuci je haos, tamo i mi pripadamo po opstini stanovanja. Tako da, Marty, preporucujem Mirijevo.
A ranije smo ih prijavljivali na Novom Beogradum, na tom salteru za prijavu prebivalista je radila neka plava bez zuba, neverovatno nas je izmaltretirala. MM je isao, pa ga vratila, kao moram i ja doci, jer je on BiH drzavljanin, a ima uredno boraviste na istoj adresi gde i ja i u braku smo.
Ja dosla, zajedno sa Sarom od 20-ak dana, MM me cekao sa njom u autu, ja na salteru milion godina, jer je ova sve pustala preko reda. Na kraju kaze zovnite muza, mora on da potpise, jer je on predao zahtev za prijavu prebivalista  :crazy: Mislim da sam se unela kroz ono staklo da je pitam: A ZASTO sam ja dolazila?? :crazy: Debilka.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Summer  :lol: plava bez zuba  :lol:
Ja se sećam da smo mi oboje išli da prijavimo dete.

Summer

Quote from: Lani on July 12, 2010, 05:33:51 PM
Šta ne mora?
Ja sam Ivu prijavljivala jer je jedan od zahteva za dobijanje tog roditeljskog dodatka da majka i dete budu prijavljeni na istoj adresi.

Da, morate biti na istoj adresi, ali moze se ta prijava prebivalista zavrsiti u bilo kojem MUP-u, kao sto se i LK moze izvaditi u bilo kojem MUP-u na teritoriji grada Beograda, bez obzira na kojoj opstini zivis.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

disco2000

Gde je to na Mirijevu? :ces:
Ako nas budu vratili... :lol:

Elanor

Quote from: Marty Maraskino on July 12, 2010, 05:58:47 PM
Gde je to na Mirijevu? :ces:
Ako nas budu vratili... :lol:
iznad pijace, a blizu skole :lol:
cekaj sad cu da probam da nadjem dobru mapu

google maps kaze ulica dva bela goluba
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Quote from: emge on July 12, 2010, 02:59:16 PM
Onda uzela broj za ovjeru, ali tada su radila samo 2 šaltera, broj ljudi ispred mene bio 6. Meni bila već frka da mi je za Marka predugo u zatvorenoj prostoriji sa toooliko ljudi ( opština je bila bukvalno puna ljudi), pa sam odložila za popodne jer rade do 19h.

Bila si sa Markom u opštini, i čekala si red? Ti stvarno nisi normalna. Ali stvarno :krsti:
Janko 23.7.2002.