Neophodna dokumentacija nakon rođenja deteta

Started by disco2000, May 11, 2010, 02:35:24 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Ali to tek sa izvodom...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

disco2000

Postoji li neki nacin da proverim da li je gotov izvod, sta mislite? :think:

Bez zdravstvene mozemo na prvu kontrolu u DZ ali nece moci da dobije vakcinu :crazy: Ono sto mi je vaznije jeste da moze i u Sokobanjsku na prvi pregled. Ne znam samo za Banjicu :think:

Saska

sto ne probas da ga narucis preko sajta opstine Savski Venac, ako je gotov zvace te kurir, ako ne mozda izadje neko obavestenje da ne moze ili tako nesto, ja sam tako za mm-a, kad je skoro dobijao domacu krstenicu

Saska

marty, ako jos nisi dobila izvod

Након попуњавања података потребних за пријаву детета, матичар шаље непотпун извод у МУП (Љермонтова) где се извод комплетира одређивањем јединственог матичног броја за дете.
У року од 4 до 10 дана се комплетни изводи за децу враћају назад у општину и онда их родитељи могу преузети у Анексу приземља зграде Градске општине Савски венац, Кнеза Милоша 69.

Информације о томе да ли је извод из Љермонтове враћен у општину можете добити на бројеве телефона:

• За бебе рођене у Вишеградској 011/2061- 718
• За бебе рођене у Народног фронта 011/2061-723, 2061-724

sa sajta opstine savski venac

Glitter

Quote from: Marty Maraskino on July 16, 2010, 10:55:24 AM
Postoji li neki nacin da proverim da li je gotov izvod, sta mislite? :think:

Bez zdravstvene mozemo na prvu kontrolu u DZ ali nece moci da dobije vakcinu :crazy: Ono sto mi je vaznije jeste da moze i u Sokobanjsku na prvi pregled. Ne znam samo za Banjicu :think:
jesi  li sigurna za ovo za  vakcinu? nama su rekli da moze na moju knjizicu ako ne stigne izvod

disco2000

Saska, hvala, zvacu da proverim :kiss1:

Glitt, sigurna sam da mi je sestra iz DZa tako rekla, iako to nema nekog smisla :ces:

emge

Nama je knjižica bila gotova još u petak :clap:
Izgleda da procedura i nije nešto velika.

Summer

Quote from: Marty Maraskino on July 19, 2010, 07:15:40 PM
Saska, hvala, zvacu da proverim :kiss1:

Glitt, sigurna sam da mi je sestra iz DZa tako rekla, iako to nema nekog smisla :ces:

Ja sam sigurna da je David prvu vakcinu primio sa mesec dana, na prvoj kontroli, na moju knjizicu. Mozda se nesto u mejduvremenu promenilo.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Glitter

Quote from: Summer on July 19, 2010, 10:22:22 PM
Ja sam sigurna da je David prvu vakcinu primio sa mesec dana, na prvoj kontroli, na moju knjizicu. Mozda se nesto u mejduvremenu promenilo.
da bas zato sam i pitala, da li se nesto promenilo, jer su nam izricito rekli da dete nece sigurno zbog administracije ostati bez obavezne vakcine...mislim nama je prva vakcina bila odlozena skoro mesec ipo dana ali da nije on bi je primio na moju knjizicu...

pra-sence

marty ne znam da li je jos aktuelno ovo tvoje pitanje za izvod ali mi smo prvo pozvali opstinu zvezdara da vidimo da li je zavrsen,pa smo tek onda otisli da ga podignemo.

disco2000

Aktuelno je :)
Zvacu sutra, to je tacno nedelju dana kako smo bili u Opstini :)

pra-sence

ja mislim da smo mi cekli 3 nedelje (cini mi se,vise nisam sigurna,brzo se sve zaboravi :lol:)

elem,mislim da ti za prebivaliste nije potreban izvod,mada najbolje je da okrenes SUP u kojem ces vaditi da ti oni to potvrde(ili opovrgnu :))

Cini mi se da smo ga mi vadili dok smo cekali izvod jer smo skupljali dokumenta za roditeljski dodatak.

Lani

Jao kad pomislim na ove igranke sa administracijom. :girl_wacko:

Glitter

Marty Aleksina jedina adresa koja mu je pisala bila je neka sa banjice iz zmuove lk kad smo ga prijavljivali u opstini kad se rodio...mi smo menjali adrese a njemu sam prvi put izvadila prijavu prebivalista sad kad smo vadili pasose, do tad nam nije trebalo (doduse ja nisam imala one materinske dodatke ne znam da li ti mozda zbog toga treba ali znam da smo mi kad mso ga prijavljivali posto su nam u lk bile razlicite adrese dogovarali na licu mesta cije cemo adresu njemu upisati na izvod)