Main Menu

Putno osiguranje

Started by veki, May 13, 2010, 10:20:31 AM

Previous topic - Next topic

aleks

ma meni je samo zato sto trazimo turisticku vizu na duze od tri meseca. ali moramo da pokusamo, makar jednom da joj daju, nece sigurno da se preseli ovde.
tebi je bas super bilo to sa francuskom vizom, ja sam cula samo losa iskustva.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maripoza

Pa losa su imali za obicnu turisticku za kratke boravke, a ja trazila na godinu dana, pa sam mislila da cu da prodjem jos gore. A u stvari ispalo obrnuto.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.


Drzim vam fige, a i cula sam da su blagonakloni kad je porodica u pitanju. :)
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

#62
Uvek sam do sada uzimala Delta generali putno osiguranje, i bila zadovoljna. No, ove godine imaju samo sa doplatom za Covid, što mi deluje besmisleno, jer i ako se, dalekobilo, razbolimo sigurno se nećemo lečiti u CG. Pa sam uplatila Dunav. Nadam se da nam neće biti potrebno, a ovako teorisjki bolje zvuči od Generalija konkretno za CG - Generali šalje samo u državne ustanove, platiš pa refundira po povratku u zemlju troškove pregleda i intervencije, ali ne i lekove koje kupiš po nalogu. To sam isprobala pre 2 godine kad sam imala onu alergiju na moru.
Dunav, kažu bar, najavljuje u ustanovu, pregled i intervenciju ne plaćaš, a refundiraju troškove lekova, čuva se nalog i fiskalni račun. Inače, sad i kod njih može online (ja sam, doduše, morala da odem, jer je za online polise neophodan broj pasoša, a nama su istekli, idemo sa ličnim kartama, pa sam morala u poslovnicu)
Ako je nekome zanimljivo, trenutn a situacija je takva.
Janko 23.7.2002.

emge

U CG od korone liječe for free sve, i strance i domaće bez zdravstvenig.