Putno osiguranje

Started by veki, May 13, 2010, 10:20:31 AM

Previous topic - Next topic

veki

Zanima me cije putno osiguranje uzimate, sa kim imate pozitivna iskustva, kako se odlucujete....

Ja uzimam, tj do sad smo uzimali Delta generali, jer su povoljni i mogu da narucim preko interneta :mrgreen:

Glitter

aaaaaaaaaaaaaaaaa dobro si me podsetila, moram da porucim...
ja sam planirala delta preko neta, mada ako neko ima neku drugu preporuku, dobro je dosla :)

veki koji ste paket uzimali?

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

veki

porodicno za 4 osobe, standard, na sumu 35000evra
za 20 dana je 4586 dinara
Mislim da Dunav nije nista manje
a moram i da odem do njih :mrgreen:

http://www.deltagenerali.rs/active/sr-latin/home/web_osiguranje/travel/_params/dgoshop_iset_cmd/calcform_submit.html

naravno ne mogu da narucim jer jos nisam preuzela pasose,
pa cu to veceras kad dodjem iz mupa-supa
al reko mozda neko ima bolju preporuku od ove

veki

Quote from: Unabebili on May 13, 2010, 10:36:25 AM
Delta  :good:,
ja uzela standard za 30 dana,
osigurana suma 35000 ( jbga, ja sam bolesljiva baba  :rofl: )

ja vodm trece dete koje mi je nezno da neznije ne moze biti,
pa moram da mislim i na ove situacije :lol:

stacka

Uzimali Delta Generali.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ja već godinama u jednoj Kompas turističkoj agenciji u centru grada, oni su mi OK, i mrzelo me da tražim nešto drugo. Odem tamo i završim za 5 minuta.
Mada nije loša ova fora s internetom.  :)

Deda

Da li to pricate o zdravstvenom osiguranju ili ima jos neko  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

Kad sam na frku isla na put, trazila sam putno zdravstveno. Delta generali i Dunav su nekada imali online porucivanje, sad im ne radi.  :ces:
Pritom je Delta radila samo do cetiri popodne, sa slobodnim vikendima, te sam otisla u Dunav, koji radi i subotom.
Cene su skoro iste, mozda se razlikuju za dinar-dva, Dunav ima osiguranje za zemlje EU, i posebno za zemlje koje nisu u EU, pa su mi pisali dva osiguranja (jer sam izlazila i ulazila u EU).
Za nedelju dana me je izaslo oko hiljadu dinara, a sigurno cu ga ponovo uzeti kad budem isla na odmor.
Da ne zaboravim, na nekim granicama obavezno traze zdravstveno osiguranje, inace vas ne pustaju. Ne znam sad tacno koja zemlja je u pitanju, Grcka nije, neka od severnijih EU zemalja.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

veki

Quote from: Deda on May 13, 2010, 11:33:00 AM
Da li to pricate o zdravstvenom osiguranju ili ima jos neko  :crazy:
da da, ako niste platili u agenciji onda morate sami

Deda

Platicemo u agenciji, rekli nam 10-ak dana pred put da dodjemo za vaucer i osiguranje-valjda je delta generali, nisam sigurna, pola eura po danu za decu i 80 din/danu za odrasle
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

maripoza

I ja sam do sad uzimala u D Generali. Sve gotovo za sekund.
Ali mi nikad nije trebalo, pa se ne moze reci da imam iskustva sa upotrebom istog. Prosli put sam cak i zaboravila da ga ponesem. :lol:
No, rekli su mi da to nema veze i da ih samo pozovem i sve bude ok, iako kod sebe nemam papir.
Old enough to know better, but too young to care.

aleks

Ko ima kreditnu karticu Master card neka se raspita, ona ukljucuje i putno osiguranje. Mojoj drugarici  (u Sbriji) su je prihvatali u ambasadi godinama jos dok je morala da vadi vizu.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Ja isto tako jedne godine zaboravila da ponesem, i to prvi put kad smo sa Ivom išli na more, u Grčku. Tenkre  :lol:

maripoza

Quote from: aleksandra-l on May 13, 2010, 12:08:04 PM
Ko ima kreditnu karticu Master card neka se raspita, ona ukljucuje i putno osiguranje. Mojoj drugarici  (u Sbriji) su je prihvatali u ambasadi godinama jos dok je morala da vadi vizu.

Tako je. Ali nema svaka. Ja sam uzela neku sa manjim iznosom, koja ne podrazumeva putno osiguranje. Ali se na nju ne placa posebno odrzavanje. One sa vecim dozvoljenim kreditom, za koje se placa i odrzavanje, uglavnom imaju i to putno osiguranje. Ali ima toga i za Visa karticu, koliko se secam kad su mi nudili....  Ne znam da li je to do banke ili do same kartice.
Old enough to know better, but too young to care.