Main Menu

Kraljica čokolade

Started by anelore, April 06, 2010, 08:02:14 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Meni je sve uspelo, koliko se sećam  :diva: ali je jedino Badem torta doživljavala reprize, jer se jedino ona svidela ukućanima :burko:
Janko 23.7.2002.

Saska

kod mene niko nece da jede torte, pa je vrlo nepovoljno po moju figuru da bilo koju pravim.

AnaK

Isto. Zato i pravim 2x godišnje, o prilikama pola mere  :girl_sad:
Janko 23.7.2002.

rafa

kraljicu cokolade nisam pravila jer cenim da je niko ne bi jeo, osim teodore koja ne zelim da jede torte  :lol:

od grupnih pravila samo ivanovu badem i ana tortu, od kojih je druga dozivela fijasko. i to ne krem nego kore, nesto sto mi se obicno ne desava  :fool:

lanina nugat me je uvek privlacila, mislim da cu to prvom prilikom  :balavi:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

aleks

marty, ako je meni uspela kraljca cokolade onda nema sanse da tebi ne uspe  :innocent:
jedino za najtamniji fil stavi cokoladu za kuvanje, obicnu, a ne neku sa visokim % k, meni je to bila jedina falinka.

samo napred.

meni je Anak torta najbolja, uvek uspe i jedina koju i umem da napravim  :girl_in_love:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

janavi

Quote from: Saska on August 27, 2010, 12:42:41 PM
kod mene niko nece da jede torte, pa je vrlo nepovoljno po moju figuru da bilo koju pravim.
e ovako isto, sa svim domaćim kolačima, moje dete to ne jede, samo kekse i klot čokoladu :lol:

ja sam onu gospa olgu pravila, fina je bila, al se vukla po zamrzivaču mesecima :lol:
(to je bilo za neki Božić pre jedno 2 godine, a posle toga više nisam ni jednu pravila :girl_haha:)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Jesi, jesi, Mardžorinu kremasto čokoladnu  :turpija: :girl_blum:

Ana tortu sam skroz zaboravila, ta je i meni najnajnaj  :love32:
Janko 23.7.2002.

janavi

d'izvineš, meni ta mardžorina nije torta, torta mora da ima kore i fil u više redova, a ono je kolač
jedna kora i šlag odozgo :P

tako da, to ne računam u tortu :ljut: :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

I gospa olga je na sličan fazon, ako nisam pomešala  :think: Dakle, ne mo'š jednu da računaš, a drugu ne  :girl_blum:
Janko 23.7.2002.

janavi

emge

Ja sam samo pravila Ana tortu i dobro se pokazala.
Zaključila sam inače da od biljne pavlake bude više fila nego od mliječne.

AnaK

Ali je od mlečne manje sladak i definitivno ukusniji  :balavi:
Janko 23.7.2002.

Despina

nisam pravila kraljicu i nugat od ovih grupnih :lol:
Ana mi je definitivno najbolja :girl_in_love:
A, L, S

TINK

Ja redovno pravim Olgu i Anu. Planirala sam onomad i Ivanovu badem tortu, medjutim u to vreme crce mi el. secko  :crycry:, a ja bez njega ne mogu nista  :lol:. Dobro ste me podsetile, moram ovde iskopati gde je taj recept i sledecu nju pravim  :ok:

stacka

Ja od forumskih zajednickih pravila samo Ana(K) tortu i bila je super :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.