Main Menu

Kupovina prvih cipelica

Started by slatka, May 20, 2010, 12:04:13 PM

Previous topic - Next topic

Tchi

Quote from: slatka on May 20, 2010, 12:26:18 PM
Nije prohodao jos,hoda u ogradici ono noga do noge,hoce da se vodi malo, ali sam jos ne
stoji...gledala sam patofnice,slatke su,imaju ulozak, ali nemaju bas ono ojacanje oko zgloba...Jesu vasi klinci po kuci bili u obuci? Meni to skroz nebulozno,sirota deca..zamisli da si celi dan u cipelama
moze da prodje jos mesec-dva dok ne prohoda, meni je maksa poceo da stoji uz namestaj sa 7, a prohodao sa 11 i 10 dana bojazljivo, tek nekoliko dana pred rodjendan se oslobodio da hoda sigurnije, izmedju hodanja za namestaj ili uz ruku i prohodavanja proslo je sigurno dva meseca, tako da iako je sve individualno i moze i sutra da ti hoda ne moras mnogo da zuris
ciciban ima otvorene patofnice kao sandalice po ceni od oko 1800 din

slatka

Da li neko zna gde da nadjem jos neku prodavnicu sa Pavle cipelama u Bg? Kod mene u Zarkovu ima cela jedna, od tri modela za decake mozemo da obujemo jedan :(
Na sajtu obuce Pavle ima par prodavnica, zvala ih,pola ne drzi tu obucu...

Glitter

Quote from: slatka on May 20, 2010, 12:04:13 PM
Upoooomoooc!  :crycry:
Siznucu dok ne kupim bebcu prve hodajuce cipelice..te treba da imaju ovo, te ne treba ono...Dete ima normalna stopalca,malo visok ris i to je to...Pomagajte!!!
Po kuci mislim da mu ne trebaju posto ce leto,ali bih vas molila  za savet sto se tice marke obuce,kvaliteta itd. Mislim da su Cicibanke preskupe,a ne tooooliko kvalitetne,pa se dvoumim izmedju polusandala Pavle i Baldino (cini mi se da je najbolji odnos cene i kvaliteta). U cemu su vasa deca prohodala? :bighug:

Quote from: Lani on May 20, 2010, 12:34:05 PM
Pa niko im ne spori kvalitet.  ;)
Poenta je da se isto tako dobre cipelice mogu pronaći za duplo manje novca.

ja sam procitala samo prvi post na temi, pa sam na osnovu njega napisala odgovor

Lani

Quote from: slatka on May 20, 2010, 12:44:11 PM
Da li neko zna gde da nadjem jos neku prodavnicu sa Pavle cipelama u Bg? Kod mene u Zarkovu ima cela jedna, od tri modela za decake mozemo da obujemo jedan :(
Na sajtu obuce Pavle ima par prodavnica, zvala ih,pola ne drzi tu obucu...

Ima na Banovom brdu, relativno blizu Meka i sa te strane jedna prodavnica koja ih drži i ima u Imagu.

stacka

Aleksa je prohodao u carapicama po stanu :D
Cipele smo mu kupili tek nakon sto je prohodao i to Chicco za prohodavanje. Dobili blagoslov od Radovanovicke kad smo ga vodili na kontrolu :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

slatka

Hvala...i mislim da ne treba da se prepiremo oko cicibanki :)
Jesu kvalitetne, ali je cena malo preterana...kao i sve stvarcice za decu,tu se izgleda najlakse zaradi...jos jednom thanks

Masha

Slatka, koji br nosi Lazar?
Postavicu veceras slike, 2 para chicco novih, nenosenih, mislim da su brojevi 18 i 20, tj posto su manji kalupi, 17 i 19. 20 e je par. Jedna nasa clanica ih prodaje, trenutno su kod mene.

Moja deca su u ovim cipelicama prohodala, i mislim da su bez premca, ali ih nikada ne bih kupila da nisu bile na nekom ogromnom snizenju.

slatka

emge

Lani

Naše isto.  :girl_haha: :love32: A nehodajuće 16.  :love32:

Tchi

nase prve za prohodavanje 22, kad je za rodjendan dobio te ciciban patikice bile su 19, ja otisla i zamenila ih za 23 jer je malo manji kalup, moj dzin  :girl_in_love:

Glitter

Quote from: emge on May 20, 2010, 02:59:33 PM
Naše prve su bile broj 17 :girl_in_love:
i nase :love32:
i nosio ih je celih mesec ipo dana :lol:

slatka

22..vaaauuuu...a ja mislila da Laza ima veliku nogu ;)

AnaK

I Janko je nosio 19, i Chicco  :love32:
Janko 23.7.2002.

Despina

Moji su prohodali u Cicibanu :)
A, L, S