Main Menu

Kupovina prvih cipelica

Started by slatka, May 20, 2010, 12:04:13 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

prohodavanje bez cipela je super za dete ( koje ima ispravna stopala ) , a za setnju i prve obuvene korake važno je odabrati cipelicu koja zadovoljava sve preporuceno ( cvrsta peta, dobar broj da "staje prst iza", uložak od kože ili nekog prirodnijeg materijala ... i tako to )

za nekoga ko nema iskustva ili ima dilemu, ciciban je dobar izbor ( kod nas u srb ) ... o nekim drugim proizvodjacima mogu da pricam posto sam ih probala, ali za prvi put sam se odlucila za ciciban ( sto bih svakome preporucila )

Quote from: emge on May 20, 2010, 02:59:33 PM
Naše prve su bile broj 17 :girl_in_love:
mi dete nismo mogli da pustimo iz kolica jer nije imala cipele, a bilo je leto i hodala je  ....  i cekali smo do 18 pa smo je pustili :D

maxic

Ja se uopste ne sjecam broja cipelica. Anja je prohodala bosa, tj u carapama a poslije je nosila robeez, mislim da se tako zovu.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

pra-sence

MI Stefu nismo kupovali cipele dok nije prohodao. Prve su bile ciciban i jesu bile jako skupe ali posto je dobio pare za rodjendan resili smo da mu kupimo bas te. Naravno za 2 meseca je prerastao,mada je nasa dr u Sokobanjskoj rekla da  su odlicne!
Sada kada smo mu uzimali sandale imali smo bas problem da mu nadjemo odgovarajucu cipelu(ja nisam htela ciciban jer mi je mnogo 5000 za decije cipele) zato sto ima visok ris i krofnastu debeljuskastu nogu. Probali neke Pavle modele ali na zalost nije bilo broja9cak ni u toj radnji u Zarkovu :) ). Na kraju smo kupili Pollino :)

Elanor

mojima su prve cipelice bile naturino, mileni 19, filipu 21 (on je prohodao s 17 meseci).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

nelly

Quote from: Despina on May 20, 2010, 09:00:30 PM
Moji su prohodali u Cicibanu :)
i moji ,sa onim crvenim znakom na djonu  za prvi korak :love32:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Lani

Mi smo isto dosta kupovali Ivi Naturino.
Sad me nešto mrzi da idem do Rume. :girl_sigh:

Tchi

prasence mi imamo drugara sa visokim risom i krofnastom nozicom i ciciban mu ne odgovara, ali su mu pavle super

pra-sence

Pa ove prve su mu bile ok(bar mislim) mada sam mu jedva ubacivala nogu.
Sad sam trazila Pavle ali nije bilo broja pa smo na kraku uzeli ove pollino.

dmi

ciciban ima modele cipelica posebno namenjen deci sa krofnastim nogicama i visokim risom (nas slucaj bio, mogla je da ubaci nogicu samo u cipele koje su bile na cicak)
nase prve su bile ciciban broj 17 :love32:
tesa se podigla na nogice sa 7.5 a vec sa 10 meseci potpuno samostalno hodala
prvih nekoliko pari su nam bile cicibanke jer su zaista jedine koje su nama odgovarale
polino je nosila samo cizmice, a cipelice razne ciciban, balducci (fenomenalne italijanske cipele ali kupljene vani), naturino,pettite petons.........
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Elanor

na mojoj deci nikad nista krofnasto nije bilo, uvek se svaka kost videla :crycry:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

evo jos jedne krofnaste sa visokim risom...samo ciciban nosimo, patofne na cicak, cipele na pertlanje, one sa ziperom nam nikad nisu odgovarale

slatka

Evo bas isprobali Pollino..cini mi se da su im modeli siri i bas mu odgovaraju (nije krofnast,ali ima visok ris)..bas onako lepo legne nozica...pa,naci cemo nesto :)))

slatka

Opet ja...
Kupovina uspesno obavljena...juuupiiiii.... :clap: :clap:
Froddo smekerske cipelice su ipak bile najbolje. Malo su jeftinije od Cicibana, ali su mnogo atraktivniji modeli. I stoje nam kao salivene. Samo jos da prohodamo........
Bila sam totalno sludjena zbog tih cipelica, pa hvala na pomoci...Sledeci put ce biti lakse
:bighug:

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

aaa, ne važi se ovako ;)
moraš da nam pokažeš prve cipelice :girl_haha: :girl_in_love:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it