Navijanje - stiže nam stackina i itackina Maša - STIGLA KUĆI

Started by Lani, June 07, 2010, 09:26:28 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: emge on June 10, 2010, 08:25:24 PM
Zar prave problem da budeš u svojoj spavaćici?
Pa zar na onom dolje odeljenju gdje ih nema su porodilje gole? Ne vidim što bi pravili problem.
U svakom slučaju, tebi je bitnije da ti grudi budu OK, nego stajling bolnice :bighug:

Pričam vam ja da su meni zanovetale kad me vide u mojoj spavaćici. Boli te uvo, ne mogu ti ništa, reci da ti je uska i da ti smeta, pa ne može ti ništa.
Ja isto mislim da ti I. donese pumpicu, meni je ona tako pomogla, kujem je u zvezde.

Despina

A, L, S

Maki

Ma sto bi ti pravili problem.I cimerka i ja smo bile u svojim spavacicama cim je krvarenje malo prestalo.A izmlazala sam se na izvolte u krevetu.Sacuvala sam plasticnu casu,pa sam tu.Pa koga nije blam da bulji - nek uziva.

jel

tackice 2zenskice  :bighug:
da sto pre sredite to i palite kucici
kakva nam je Masa  :love32:  :love32:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Presvukla sam se, ova babica nije pravila problem valjda nece ni ostale. Ivan ce mi ujutru doturiti pumpicu. Pedijatar je bila, bilirubin nije previsok, oko 230, ispricala Aleksin slucaj, zahvalila se na info i rekla da ce je u tom slucaju ipak malo detaljnije propratiti jer se desava da bilirubin padne pa opet skoci da im ne promakne. Ocu da umrem od zedji a malte ne sam ukinula vodu skroz, do ujutru bar
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Stačka, pij vodu, velika je vrućina.
Jel se smanjila gužva?
I da li znaš zašto NF radi smanjenim kapacitetom?

Lani

Ne sme da preteruje s vodom i tečnostima u početku ali mora da ih uzima svakako.
Stacka  :bighug:

emge

Naravno da mora da vodi računa o količini, ali ne treba da se mori žeđu.
Nadam se da će ti pumpicu Mašu donijeti uskoro da ona odradi posao. :bighug:

stacka

Emge nemam pojma, rece mi koleginica da ne kupaju bebe u frontu, znaci opet je nesto s vodom kao u februaru sto je bilo.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Doturio mi I. pumpicu ali nisam nista uspela da izvucem njom :blink: :crazy: na kraju sam ipaj rucno odradila posao :lol: a i cica mi je od sabajle pomogla, druzile smo se vec :girl_in_love:
btw. jesam li vam rekla da sam od juce od kad mi je otisla cimerka sama u sobi i da je babica koja je bila u smeni iskomentarisala da cu imati citavu noc za odmor? E pa ne znam kako je uspela ali je stvarno tako i bilo - kao da sam u apartmanu i mogu vam reci da sam se prvi put za ova 4 dana naspavala :-[ sto se kaze hvala joj i gde cula i gde ne cula :)
trenutno nas je gore 13 od 14. Dole ne znam kako je ali imam utisak da se smirila situacija
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ja uopšte u porodilištu nisam mogla da spavam.  :crazy:
Eventualno sat-dva u toku noći.  :crazy:

stacka

Znam, ja isto tako prethodnih dana, dremuckala sam dok nju dojim i nocu me savlada negde oko pola 2 pa dok ne krene da svice. A sinoc ona u izoleti na suncanju, ja sama, ugasila svetlo u sobi negde oko pola 12 i jutros do pola 6 dok mi je nisu doneli :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.