Navijanje - stiže nam stackina i itackina Maša - STIGLA KUĆI

Started by Lani, June 07, 2010, 09:26:28 AM

Previous topic - Next topic

emge

Mislim da je granica 210 ili 215, Martu su otpustili sa 207 :)

stacka

Meni juce rece sestra da su zadrzali mamu sa bebom ciji je bilirubin 204 jos jedan dodatni dan na suncanju :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Mirka

Kod nas pustaju kad padne ispod 200, ali ponekad puste i sa vecim rezultatom ako je bilirubin u vidnom padu.
Ja sam i sa Kostom i sa Todorom bila po 7 dana u porodilistu  :crazy:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

emge

Ne znam, mene pustiše - mada im je isto bila gužva, i tad su mi rekli da je granica 215, valjda.
Sad makar ima sunca, pa i ako vas puste kući, moći ćeš da je sunčaš.

:kiss1:

bubi

Quote from: bubi on June 10, 2010, 03:33:23 PM
evo prepisujem ti Lukin bilirubin sa otpusne liste.

232,169,212,226,221 mikromol.

bice to sve ok,bolje da ste tu i da to sanirate.

sa 221 smo otpusteni iz bolnice posle 3 dana suncanja

stacka

Bubi a jel ovo 169 ili 269? Znaci otpustaju kako im dune kad krene da pada. Onda da racunam da cemo verovatno izaci u subotu
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Danchy

Sve zavisi koliki joj je bilirubin i koliko brzo ce padati. Vjerujem da ce vas pustiti cim dodje makar do 210.

Ivy

Bolje da ostanete dan dva vise, tako sam i ja sa Sergejkom...pustili su nas posle 5 dana, a kod nas kuci ides posle dva...i kod kuce sam ga suncala po par sati dnevno...sreca pa je bio kraj avgusta... sunca koliko hoces  :innocent: 

da sto prije budete kod kuce  :bighug:

Alexa  :love32:

Elanor

Quote from: emge on June 10, 2010, 06:08:28 PM
Ne znam, mene pustiše - mada im je isto bila gužva, i tad su mi rekli da je granica 215, valjda.
Sad makar ima sunca, pa i ako vas puste kući, moći ćeš da je sunčaš.

filipa nisu suncali, a bio je zuuuut, valjda im je bio na nekoj granici (ovde ne znas rezultate) - rekli su mi samo da ga suncam. ko za bedak, bio je to najkisovitiji jun u poslednjih par decenija, nebo se spojilo s zemljom, sunca nigde... poludela sam.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Ma nije meni problem da ostanemo duze koji dan ne znam ni ja zbog cega nego pitam jer mi je bas naislo mleko a u ovde niti mogu da se izmasiram ko covek, ni da se izmuzem ko covek ma nista sem da sedim i molim se bogu da ne dobijem mastitis. :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Quote from: stacka on June 10, 2010, 06:50:26 PM
Bubi a jel ovo 169 ili 269? Znaci otpustaju kako im dune kad krene da pada. Onda da racunam da cemo verovatno izaci u subotu

169.
kako sam ja njih razumela jos 2005. bitno je da padne bilirubin,navodno svi naredni skokovi nisu strasni.
kuma mi izasla juce.
kako mi je slatko kumce,crnka sa punoooo kosice.

emge

Stačka, jel imaš u sobi lavabo? Pa da se iznad njega malo izmlazaš, ako se bojiš mastitisa.
A, i dolazi Maša na 3 sata da to prazni, jel da?

:bighug:

stacka

Bubi ima na koga da bude slatko kumce :)
emge, ne donose je na 3 sata nego kad se probudi. Ova sestra mi rece da ce je doneti tek oko 22. Imam lavabo ali je problem sto su njihove spavacice preuske da bih grudi mogla lepo da izvadim i sredim, morala bih se skroz skinuti. U krajnjem slucaju ko ih sisa obuci cu moju spavacicu, briga me da li ce da prave pitanje ili ne.
A da. Rece mi ova sestra da ce joj preko noci ukljuciti infuziju, da sto pre spadne bilirubin
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Zar prave problem da budeš u svojoj spavaćici?
Pa zar na onom dolje odeljenju gdje ih nema su porodilje gole? Ne vidim što bi pravili problem.
U svakom slučaju, tebi je bitnije da ti grudi budu OK, nego stajling bolnice :bighug:

Danchy