Navijanje - stiže nam stackina i itackina Maša - STIGLA KUĆI

Started by Lani, June 07, 2010, 09:26:28 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Jeste, promenila se malo :love32:
Bojovic me obisao malopre, sutra ce on da uradi kontrolni pregled pa ako bude sve ok i gospodjica ne dobije zuticu idemo kuci. Ja racunam da ce je dobiti, pozitivna je, ja negativna, ali cu se jako obradovati ako me demantuje :girl_haha:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

linga

Super!
Vooolim Zvezdaru :)) Da te nije i Slavica obilazila? Nisi isla ovaj put na pripreme?

Lani

Kako izgleda ta babica stacka? Meni je jedno vreme na porođaju bila jedna mlada mnogo slatka devojka, visoka s crnom kosom. Bila je sa mnom dok mi nisu dali epidural. Posle je došla jedna starija i ostala sa mnom do kraja, ne mogu da se setim imena nijednoj.  :(
A obe su bile savršene.

Zumbulica

Dobro jutro devojke  :love32: :love32: :love32:
Danas bata dolazi? Stacka, pripremi se za shok, bice ti odjednom tako veliki i drugaciji jer sve vreme sad upijas taj maleni lik  :love32:
(Ja sam imala utisak da su Jeleni odjednom porasle i usi i nosi sve i da vise nije onako nezna i mala kakvu sam je ostavila).
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

stacka

Obisla me i Slavica, ofkors :girl_in_love: nisam isla na vezbice, kad sam cula da ih ona ne drzi nikako nisam mogla da se nakanim. Ipak, setila sam se svega kad je doslo vreme :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

lilit_depp

L, L, K

Sorciere

Nina 23.04.2006.

linga

Super Stacka. Ja svima hvalim Zvezdaru, pogotovo posle iskustva s Frontom.
A sto Slavica vise ne drzi vezbe  :(
Mi smo nasu babicu jedva uhvatili da castimo, super je bila, sacuvala me epiziotomije, i plus sam se umesto da drzim nogu oslanjala na nju. Sreca pa je visa od mene  :lol:

Da, Aleksa ce ti biiiti oooogroman, veeelika glava i sav veliki videces  :love32: :love32:

stacka

Hvala svima :kiss1:
Linga, postala je glavna sestra, zato vise ne drzi vezbice.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Kako si ti draga, kako se osećaš? Piši malo.  :bighug:

linga

Quote from: stacka on June 09, 2010, 11:13:16 AM
Hvala svima :kiss1:
Linga, postala je glavna sestra, zato vise ne drzi vezbice.

Ooo, pa super :)))

bubi

Quote from: stacka on June 09, 2010, 07:50:07 AM

to je babica koja je i mene poradjala.
ona je 2005 radila gore na III spratu gde smo i ti i ja lezale.
pisala sam da me je prepoznala.
ja sam njoj spakovala kesu raznoraznih sportskih dzidzabidza koje mi poslovno nabavljamo,cokolade i koverticu.
jedva sam je namoljakala da uzme.
ona mi je u toku porodjaja donosila gazu natopljenu vodom jer mi je bilo lose,a posleporodjaja donela mi cokoladicu da doktorka ne vidi.
predivna je

Summer

stacka  :kiss1:

Tako super zvucis  :bighug:, bas si ohrabrenje za nase trudnice  :girl_in_love:

Quote from: Zumbulica on June 09, 2010, 08:14:54 AM
Dobro jutro devojke  :love32: :love32: :love32:
Danas bata dolazi? Stacka, pripremi se za shok, bice ti odjednom tako veliki i drugaciji jer sve vreme sad upijas taj maleni lik  :love32:
(Ja sam imala utisak da su Jeleni odjednom porasle i usi i nosi sve i da vise nije onako nezna i mala kakvu sam je ostavila).

Jao, ovo je i mene sokiralo. Odjednom mi je moj mali malecki David postao veliki decak  :love32:

Ja bih babici neke cokolade lepe i mozda neku kafu, Nescafe capuccino ili tako nesto, cisto kao znak paznje.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.