Visina i tezina (i kako da ga ugojim?? )

Started by chokoladica, June 08, 2010, 03:34:45 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

moje dete odbilo merenje i vaganje u skoli :blink: :lol:

Finalina

monochrome

ladno je rekla da nece da bude deo nikakvih statistika...da njoj ne trebaju njihovi lifleti o zdravoj hrani i da ona nece da se o njoj brine drzava, posto se o njoj brinu njeni roditelji i njena tezina njena stvar :blink:

Lani

Ali zašto im medicinske sestre ili ko im već radi te preglede uopšte dozvoljavaju da odbiju?

monochrome

mogu da odbiju, i mi roditelji mozemo da odbijemo...

Lani

Ne znam, meni je to bzvz... pa ne koriste ih za medicinske eksperimente, obično merenje je u pitanju.
Kod nas u Srbiji nema takve demokratije, svi moraju da se mere.  :baba: :lol:

monochrome

nema ovde toga, kao ni med. prije skole (prvog raz.)...trazenja potvrda i sl.
nema ni za sportove...

monochrome

stelka kaze da nece da joj o zdravoj prehrani spocitava medicinska od 20 stones  :crazy:

Finalina

to su neke njene bubice :rofl: ... može i kod nas sve da se eskivira, uz potpisanu izjavu

monochrome

monochrome

Deda

Ali ako si npr sportista ne možes na takmicenje ako to nemas, ili da primi dete vakcinu'ko prima   :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

jao lani :rofl: to je bila moja reakcija pre dve godine, kako bre da odbijes, kako nema prijave boravka, kako nema licnih karti, kako breeeee  :shout: :rofl1:
s druge strane da je gojaznost uzela maha u UK jeste, ali u skolama bi prvo trebalo da posluze zdrav obrok u kantini pa tek onda da im med sestra prica o zdravoj ishrani

Deda

Mada , pravo da ti kažem ja ne vidim ni jedan ozbiljan i štetan razlog zbog kog to ne bi uradila pa čak i da je statistika .
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

monochrome

dobro, ne znam/nisam sgurna za te neke takmicarske sportove...mi smo na aikidu...
mada...drugarice na gimnastici i plivanju isto nemaju spec. preglede koliko mi je poznato...bas cu da pitam njihove roditelje...interesuje me sad...