Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Tchi

izgleda da ja imam najveceg dzina, juce sam ga merila na digitalnoj, ono stanem sa njim i bez njega 8800 sa 4.5, nista mi ne spava dobro tokom dana i mnogo je zahtevan, uopste nece sam, bar je nocu relativno dobar, idemo na vezbice, tortikolis i hipertonus i jos uvek ima distoniju, na laktove se ne oslanja lepo, ali zato nozicu vec uspe da ubaci u usta

Saska

Bas je veliki, stvarno :love32:

Pepi

Super za Sarku! Tchi,velikog dasu imas! Isti je ko drugar mu,danju ne spava ni sat vremena,a bez mene nece ni 5 minuta. A vec uveliko "prica" sa nama,sa slikama na zidu,na repertoaru su mu ag,aj,ko,kk,ga,ao,au...moja alapaca hahaha...

Lani

Šećeri  :love32:
Ja jutros izmerila moju prdu, sa potkošuljom 9.5 kg.  :love32:

Vockica

Ovo potkosulja mnoogo menja stvar  :rofl: :rofl: :kiss1:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Tchi  :love32: takvi su muski, moja Aki je imao 10 kila sa šest meseci, cenim da to Sara nece imati ni sa godinu i po  :lol: S tim sto je on bio mirna beba, a ona  :o

Jaooo, potkosulja  :girl_in_love:

Lani

Mirka

Quote from: linga on December 01, 2011, 01:29:31 PM
Tchi  :love32: takvi su muski, moja Aki je imao 10 kila sa šest meseci, cenim da to Sara nece imati ni sa godinu i po  :lol: S tim sto je on bio mirna beba, a ona  :o

Jaooo, potkosulja  :girl_in_love:

Todor je imao sa skoro 13 meseci 9,5 kg :lol: :lol:
I sad je samo malo bolji. Ima 12kg (i 25 meseci   :lol: )
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Imam pitanje za Uninu generaciju. :girl_haha:
Da li se još kupate u kadicama? Meni postaje sve teže, ona 90% vremena stoji :crazy:, ja je hendlujem onako klizavu od vode i kupke kako znam i umem, sinoć se umalo strmeknula naglavačke iz kadice, da je nisam uhvatila izletela bi napolje. :nokti2: Probala sam i samo da stoji u tuš kabini, tek je to klizanje i posrtanje na sve strane, nije još uvek tako stabilna na nogama a i stalno se vrti nešto pa to onda sve dodatno otežava.

Saska

Isto, stoji, skace i otima se. Uz to nije bas neki ljubitelj kupanja. Mi imamo klasicnu kadu.

stacka

Aleksa sa godinu imao 12,2 kg, Masa sad sa godinu ipo jedva dosla do 11, da mi neko rekao na osnovu tezina na porodjaju ne bih verovala :girl_haha:
Mi nju kupamo u tus kabini odavno, ne voli da joj se pere kosa, kupanje i tusiranje voli.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Ja sam Vidu ubacivala sa Savom u tus kabinu, ja je drzim jednom rukom, ona nauci kako da se ponasa. A zivimo u Srbiji, nema oduzimanja dece  :lol:

Tchi

stavis ono protiv klizanja i da sedi, ako hoce

Lani

Njena kadica na dnu ima ugrađen materijal protiv klizanja pa mi je to ipak još uvek sigurnija varijanta od tuš kabine.
A da sedi neće.  ;D

aleks

Stoji nekako. Ne kupamo se odavno u kadici. Protiv klizanja neki peskiric. Voli da se kupa i juri u kupatilo kad pomenemo kupanje. Pranjem kose nije odusevljena...

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010