Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Jos jedan glas za Huggies.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vrana

a gde se kupuju ove organic huggies? ne secam se da sam ih vidjala  :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Pa bilo ih je po hipermarketima, uvek ih je bilo u Idei npr, mada sad kad reče, nisam ih ni ja već neko vreme videla...  :think:

vrana

potrazicu u svakom slucaju. hvala  :flower:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

prevodilica

ako pričate o pelenama, moj mlađi koristi Libero i sasvim sam zadovoljna - nekako su mu dobre po građi
mada smo trenutno u fazi "skidanja", sve češće prihvata nošu
sinoć je baš paradirao po kući u gaćeronama, i mnogo mi je bio sladak :rofl:

anelore

I Vida skida pelene, eno mi se susi pet pari upisanih pa opranih gaca na terasi.  :lol:
Al' da mi je muka vise od kupovine pelena, muka mi je.

Mirka

Quote from: anelore on March 20, 2012, 11:52:24 AM
I Vida skida pelene, eno mi se susi pet pari upisanih pa opranih gaca na terasi.  :lol:
Al' da mi je muka vise od kupovine pelena, muka mi je.
Kaže mm Todoru pre neki dan - Aj' skini više te pelene pa da nam svane  :lol:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

disco2000

Nama su BabyLove odlicne :think:

anelore

Quote from: Mirka on March 20, 2012, 12:42:13 PM
Kaže mm Todoru pre neki dan - Aj' skini više te pelene pa da nam svane  :lol:
Ovo je potpuni OT, stavicu u spojler, ali sam se odmah setila
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

OMG Buba  :rofl:
Jesu, Libero su isto dobre.  :)

Mirka

:lol:
A da ne omašujem temu skroz da kažem da su nama babylove dugo vršile pos'o, a onda je krenuo da se osipa, proveravala sam nekoliko puta i zaključila da je do njih.
Doduše, krenuli smo od trojke, a negde na polovini korišćenja petice smo batalili tako da ja i nemam preteranih zamerki
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Vockica

Mi od rodjenja Baby love i prezadovoljna sam...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

vrana

ja se upravo vratila iz doma zdravlja. doktorka mi nije bas mnogo poogla, kaze da ona tu n bi nista mazala, prosto koza je takva seboroicna, a on sklon tim koznim promenama i alergijama, ona to ne bi mazala jer smatra da svako mazanje samo vraca problem na unutra, na druge, vaznije sisteme organa...to rece i zatim mi napisa uput za koznu kliniku i kaze ovo mora da se tretira, krenulo je na sve strane da se siri, oni ce da urade briseve, i dobicete terapiju, jer bez krema ovo se nece povuci  :o
ja kazem pa kako sad kad ste rekli da vi ne biste nista mazali, kaze ona pa ja ne bih, ali ja sam lekar i kazem vam kako stoje stvari u medicini.

onda na izlasku iz ordinacije, zovu me iz vasinog vrtica da kazu da se sumnja na sarlah kod jednog deteta iz vasine grupe i da svi do sutra ujutru moraju da urade bris

jedina ohrabrujuca vest je to sto mi dr kaze da se sarlah retko javlja kod beba.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Joj miš mali  :bighug:
Mene nervira taj fazon ja ne bih a vi vidite kako ćete, i još ti da uput, da se sludiš skroz. :crazy: Baš me zanima i oni šta će da kažu.