Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Lepi veliki momci  :girl_in_love: :love32:

aleks

Pilici  :love32:

Ja ne znam da li je moje dete prebacilo 11kg  :-[
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

prevodilica

linga

Masala za momke!
Mi nismo jos ni blizu 9 kg, ali pici uz namestaj ko luda, hoce da hoda, smesna je nevidjeno.
Pre neku noc gledam Janine stare slike, sokirana sam koliko njih dve lice! Totalno sam zaboravila, mada me uvek podseti na Janu, ali su copy paste  :girl_haha:

Vockica

I Danilo obidje stan uz namestaj i zidove i pustio je nekoliko koraka. Jede ko veliki, za razliku od Dunje koja je sa dve godine zvakala.Dala sam mu ii belance, kajganu za dorucak,zmazao je za cas.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

:love32:

Una je sad u fazi otimanja kašike, mrzim tu fazu.  :crycry: Ali jbg, jedino tako može da nauči da jede samostalno, Iva je baš rano to naučila, i da jede sama i da pije iz čašice.

Vockica

Danilo hoce casu i pije jogurt iz case, solje.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

aleks

S. jede sama, i supu i ostalo. Ona MORA da uradi apsolutno sve kao A. ili dranje do iznemoglosti  :crycry:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

prevodilica

Vasko čini mi se oduvek jede sam :lol:
bilo je malo toga što obožava da jede, malo toga "ja ću sam", malo što je viđao brata
ali ne mogu da vam kažem kad tačno je krenuo sam, odmah nešto nakon godine

i danas ću češće uzeti kašiku da pomognem Dragiju da dovrši ručak nego mlađem sinu :crycry:

linga

Jao Lani znam, meni Sara kad je mnogo gladna otima kašiku  :rofl:
Inače, probala je i mleko i belance i svašta još  :-[ doduše u jelu, ali svejedno.
SInoć je i na pivo kidisala, jedva ga mm i ja odbranismo  :lol: zato sto je sa grejpom, a ne sme još juzno voce  :rofl:

stacka

Bravo za velike bebirone :love32:

Masa je takodje u klubu "sve mora sama da uradi" :girl_haha: i super joj ide, obozavam sto je takva  :girl_in_love:
i, naravno, sizim kad vidim da moja keva hrani Aleksu a Masa sedi pored njih i jede sama :fool:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Vila

Pilići mali veliki :girl_in_love:

Dušan je sa godinu dana počeo da otima kašiku, dušu nam je vadio - sav se izbrlja, ali čovek srećan :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Znam.  :lol: Jedva čekam leto pa ću da je, kao Ivu kad je savladavala samostalno jedenje, skinem samo u potkošulju i pelenu, stavim u stoličicu i udri, razmazuj se koliko hoćeš.  :lol:

anelore

I meni je Vida dosta samostalnija od Save, juce je ceo tanjir supe sa knedlama sama pojela - naravno da sam posle morala da je presvucem, ali ne mari. I da, za vikend je strucno namotavala spagete na viljusku  :girl_haha:

Saska

velika decica :love32:
Mihajlo je lenstina velika, nista on ne bi sam, ako bas ne mora.
Tek pre neki dan je otkrio "mama" i sad mu se dopalo sto se odazivam i "mamace" po ceo dan. Osim toga zove "Vova", Minu ne zove po imenu nego koristi neki piskutav glas kad hoce da je dozove (verovatno nju imitira), mm-a zove nesto izmedju tata i dada i zna da kaze "ajde idemo" i to mu je sav repertoar.