Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

anelore

Vrano, ja stvarno mogu da preporucim ovu doktorku
http://www.belmedic.rs/sr/maja_milicic.html
Mi smo vodili Vidu kod nje u ovu polikliniku
http://www.011info.com/lekarske-ordinacije/poliklinika-jani
i dobili preparate koje ona pravi - jedan na bazi acetil-salicilne kiseline, zaboravih sad kako se zove (ona to pravi sa manjom koncentracijom acetil-salicilne kiseline, tako da mogu da ga koriste i deca), potom sampon za kupanje bebe na bazi cedji i aktivnog uglja, i opet njen extra strong emolijens. To je kostalo kao 3 pregleda, ali je stvarno Vidi sredilo problem sa kozom.
Doktorka je prilicno nekonvencionalna, pola prica na srpskom pola na engleskom, usput ti jos prokomentarise kako su atopicari po pravilu visoko inteligentna deca i sa cime ces se sve boriti u njihovom odrastanju...
Dakle, ako si spremna da malo toga istrpis, mozda vredti probati. Posle tretmana njenim preparatima Vidu nismo imali potrebe da vodimo kod drugog dermatologa, a ove u Dz. Vasingtona bih svakako izbegla, oni Savi NIJEDNOM nisu postavili nikakvu, cak ni traljavu dijagnozu, a jedna fina dr u Klinickom centru mu je ipak bila prepisala Elocom + stanicid, jer je vec imao infekcije....

vrana

joj verujem ti, meni se uopste ne ide na tu koznu kliniku, i generalno imam utisak da ti dermatolozi vrte pet lekova, po principu ako prodje, prodje...bezveze mi je da ga mazem svim i svacim i na kraju mu prodje samo od sebe, kao sto meni nikad nista nije pomoglo kad mi iskoci (i ja sam tome sklona), i posle samo prodje.

videcu sa mm-om za ovu varijantu, ali vec slutim da ce biti protiv, tj mislice da ja uvek nesto preterujem i izvodim u odnosu na sav normalan svet  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

anelore

Evo pogledaj malo i sta je registrovan preparat
http://www.corialabs.com/salex.html

MM je bio posustao kada smo na Vidi, koja je tada imala 4 meseca, bili isprobali sve ono sto je Savi pomalo delovalo - Stelatopiju, Atopik, Avene Trixeru, obicnu kremu na bazi nocurka, obican pantenol, i ne znam sta jos, i to nije uspelo. Inace smo preporuku dobili od nase pedijatrice, koja je rekla otprilike - "Ja ne znam zenu licno, ali znam njene rezultate. Verujem da ce Vam drugi dermatolozi prepisati ili kortikosteroidne kreme ili vas savetovati da isprobavate dok ne nadjete kremu koja joj odgovara, ili da sa tim zivite. Ja Vam, na osnovu onoga sto sam videla kod dece koja su pre toga kod mene dolazila u ranama a posle tretmana sa cistom kozom, savetujem da i ovo probate".

Tchi

kako se brzo sve zaboravlja, sad sam se setila mazala sam leonu neku antibiotsku mast da li enbecin ili gentamicin ne secam se i pomagalo mu je

emge

Vrano, za početak kupi Linola Fett kupku, to ne može da škodi.
Sipa se 5ml na kadicu i nema ispiranja posle.

vojka

ne znam da li si probala emoliens, pravi se u drzavnim apotekama
nema nikakve stabilizatore, dodatke itd, zato mora brzo da se potrosi, a cuva se u frizideru
ne moze da naskodi jer nema u sebi ni kortiko preparate, ni antibiotike, ni fungicide, ni dodate arome
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

anelore

Ja sam Vidi odmah bila mazala i emoliens, ali jednostavno, samo to nije radilo posao. Njega zaboravih da pomenem.

Lani

Vranice, videla sam danas Huggies Organic u Idei u Ušću.

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

Jel zna neko da mi kaze gde se uzima prijava prebivalista koja mi treba za uzimanje roditeljskog dodatka?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Tchi

anelore

Quote from: vrana on April 04, 2012, 12:12:48 PM
Jel zna neko da mi kaze gde se uzima prijava prebivalista koja mi treba za uzimanje roditeljskog dodatka?
Za tebe ili za dete?
Dete moras da prijavis, to mozes u bilo kom opstinskom MUP-u, ja sam isla na NBG jer su kod nas na Paliluli na istom salteru izradjivali biometrijske dokumente, bio mi potreban broj za to.
Ako nemas svoju prijavu, uverenje o prijavi mozes da dobijes samo u Ljermontovljevoj, uz licnu kartu, popunjen zahtev i placenu taksu.
http://www.mup.rs/cms_lat/dokumenta.nsf/prebivaliste.h

vrana

ok, idem da zovem mup  :flower:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vockica

Bili smo na sistematskom...80cm i 11kg  :love32:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Tchi

mi juce, 9m 10.5 kg 75 cm