Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

anelore

Neka neka Saska, tako sam se ja brinula da Vida nema dovoljno sirok repertoar, pa smo dobili pre koju nedelju "Idi kuci glupava baba" i juce "To su cipele za tebe, ti ih nosi, ja necu".  :crycry:

Deda

Quote from: stacka on April 26, 2012, 11:49:04 AM
Bravo za velike bebirone :love32:

Masa je takodje u klubu "sve mora sama da uradi" :girl_haha: i super joj ide, obozavam sto je takva  :girl_in_love:
i, naravno, sizim kad vidim da moja keva hrani Aleksu a Masa sedi pored njih i jede sama :fool:
Nista , nista , nisi videla N.babu koko joj gura zalogaje prstima u usta  :crazy:. Na sve mogu da zazmurim a na ovo se pretvaram u neman  :shout:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

prevodilica

realno, Mihajlo i ne mora da se odaziva, ima vas toliko koji ga gledate i udovoljićete mu :love32:  :girl_haha:

Lani

Vova  :girl_haha: i Vida  :girl_haha:

Una govori ajde, kad hoće negde da idemo stane pored mene, uhvati mi se za noge i sve diže jednu nogu da je uzmem i govori ajdeee. Svi smo mame, mislim da je mama reč generalno za odrasle bliske osobe (ja, mm, babe...), Ivu zove dada a brata od tetke zove Ba (od bata). Do skora je vodu zvala tata :rofl: ali ne zove je više tako.
I svaka druga reč joj je ne. :girl_haha: Šta god je pitaš, ona odmahne glavom i kaže onako otegnuto njeee. :love32:
Omiljeni crtaći su Pa (Pepa) i Be (Ben i Holi).

Mislim, ni mi nemamo neki bogat repertoar, kao što vidite.  :lol:

stacka

Masa je pola reci koje je koristila kad je imala oko 15-16 meseci izbacila :hm:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ma vratiće ih opet, to valjda tako ide.
Kažem vam, Una je najnormalnije koristila reč tata (za mm i flašicu vode) pa prestala, sad vodu traži tako što pokaže prstom na nju a njega zove mama.  :lol:

Vila

Quote from: anelore on April 26, 2012, 12:33:05 PM
Neka neka Saska, tako sam se ja brinula da Vida nema dovoljno sirok repertoar, pa smo dobili pre koju nedelju "Idi kuci glupava baba" i juce "To su cipele za tebe, ti ih nosi, ja necu".  :crycry:
:lol:
:bighug:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

Petra spaja po 4-5 reci :rofl: (mislim na razumljive, ne na ono kad krene i oplete :crazy: )

emge

Marko jede sam od godine i ne da da se hrani.

Sve što je vezano za hranu govori :rofl: "njama-njam", "još", "kes" :rofl:
Osim toga dolaze nam i nove riječi "mle"(mleko, naravno opet hrana :lol: ), "pupa"(kupa)...

disco2000

I ja sam davno prestala da hranim Petru, ni ne secam se vise...

Lani

E pa mi se još uvek rvemo. :lol:

disco2000

Lepo dobije tanjir, sama trazi kasiku-viljusku, dobije i - cao, jedi :lol:

vrana

kukuuuuu znate kad je vasa poceo sam da jede? proslog leta. znaci, otprilike sa tri godine :nesvest:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

prevodilica

ne padaj tamo u nesves, rekoh ti da moje petogodišnje dete zna da mrljavi i neće sam da jede, a dvogodišnjak smaže sve što mu je u vidokrugu, uredno viljuškom i kašikom
tako da za Vuju  - nema brineš  ;)

vrana

fjuuuu dobro je...
;)

i samo da vam kazem nesto sramno, ja pojma nemam kolko vuja ima kg  :-[
a za vasu sam znala u gram i mm, u po dana i noci  :-[

ali tesim se time da biti drugo dete ima razne druge prednosti :mrgreen:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.