Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Ivanjuška

I moja spava na stomaku,nikako drugacije nece...
ako je stavim na bok budi se svakih 10 minuta.... tako je i starija cerka spavala iskljucivo mirno na stomaku i posle kad je pocela sama da se okrece uvek bi se okrenula tako da spava, i dana danas isto

a takodje sam prepadnuta od tog sidsa  :nokti2:

mi idemo u sokobanjsku ali u onu drugu ispostavu, u brace jerkovic... nema guzve, radi jedna super doktorka i fizioterapeuti

ona nam je rekla da od zutice moze da se menjaju dijagnoze a plus i sto je rodjena ranije, da nekad moze da bude hipotona nekad da bude prisutna blaga hipertonija sto je trenutno slucaj

pra-sence

Quote from: stacka on June 30, 2010, 09:39:27 AM
Masa zabacuje glavicu unazad kao sto je radio i Aleksa, stopala su joj na unutra od polozaja u stomaku, to je ono sto ja vidim golim okom, verovatno ima jos nesto.
Mi cekamo prvu kontrolu pa da uzmemo uput za Sokobanjsku, da krenemo odmah sa vezbicama. SAmo vise ne znam kod koga da je vodim kad Radovanovicka ne radi :crycry:

Stacka nasa dr je Snezana Gajic Jovanovic. ja sam njom prezadovoljna :),pa eto ti preporuka :).

I mi za 2 m moramo na kontrolu :).

eto,cisto da napomenem (iako ima cela tema o tome) znate kakve je sve dijagnoze Stefi imao pa smo resili vezbanjem :)

emge

Marty, da dođeš da pregledaš Marka :rofl:

Mada možda je bolje kad manje znaš...

disco2000

Bolje je, sigurno :rofl: Gledam ono maleno majusno stopalce :love32: i odmah isprobavam :blink: Babinski, hvatanje, pokretljivost u svim pravcima, itd. :wall:

disco2000

I Petri se pojavljuje sukrvica iz pupka, verovatno zbog grceva :think:

emge

Marty, rano je za grčeve - prave.
Ali od napinjanja da kaki može da se pojavljuje.

Marku je više nema. Mada su mi na Institutu rekli ako se pojavi, da samo šprcnem oktenisept. Do mjesec dana starosti se toleriše da se pojavljuje.

disco2000

Pa, da, od napinjanja je, na to sam mislila... Znaci, do mesec dana :think:

Lani

Kad obično kreću grčevi, ja sam sve to zaboravila...
A i Ivu na sreću nisu puno mučili, nedelju-dve i prošlo.

disco2000

Kazu posle 2 nedelje.
Lazar je plakao posle 24h, kad se setim :nokti2: a i sad se dernja za sve :lol:

emge

Marty, ja mislim da to imaju i Maša i Petra i Marko jer su velike bebe i debeli pupčanici.
Marku nema sukrvice od četvrtka :)

stacka

Masi isto ne ide od onda, sredilo se. Sigurno je od napinjanja.

Sto se tice grceva, Aleksa ih je isto imao tipa posle 3 dana, Masi su krenuli malo kasnije. E sad, mislim da ni kod jednog od njih nisu prave kolike, jer koliko se secam njih karakterise neutesno plakanje bez obzira na sve u odredjenim periodima dana, a moji su oboje u fazonu da placu bas malo, vise mekecu sto ja kazem, grce se, zacrvene se u licu pre nego sto treba da prdeknu ili kake :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Pa tako je i Iva, definitivno nije bilo tog neutešnog plakanja, uglavnom se zacrveni, zaplače pa to prođe.

disco2000

Onda je Laki to imao u jednom periodu :think: ili je rodjen razmazen :rofl: salu na stranu, desavalo se da mu ne mogu nista :(

emge

E, Marta je imala prave grčeve :'(

Ništa, ali ništa nije pomagalo i plakala je po sat-dva. Nosili, hranili, ljuljali, grijali stomak.. i ništa. Samo plače i plače...

stacka

Emge, koliko je to trajalo? :nokti:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.