DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Sa ovom vagom nesto nije u redu, pri svakom merenju razlicit rezultat, i to ne malo nego do 4 kg  :crazy: Na istom mestu, a i pomerala sam je.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

martina

ja sam skontala onako generalno da treba da smrsam jedno 5 kg i da sam ok. 10 b bilo idealno

al nema sanse da idem na dijetu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Vila

Zumbi, baci je kroz prozor :girl_haha:
Naša ima lude momente, ali genalno kao radi dobro....

Mm i ja smo malo kršili pravila dijete ovih dana, ali razmišljam, ništa to nije bilo strašno, zapravo, osnovnih principa smo se i dalje držali, a sad se vracamo u kolosek
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Super  :clap: Kako ste zadovoljni dosadašnjim rezultatima?
Janko 23.7.2002.

Vila

Zadovoljni smo prilično. Sporo je, ali mislim da ovako ide stabilnije, i trajnije se gube kilogrami. Meni mnogo znači fit step, on puno hoda, i planira da uzme i traku, samo da nađemo dobru, koju možemo negde da smestimo
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vockica

Traka ti je odlicno resenje ali ona prava, mislim ima i onih bzv...i bas sam htela da ti kazem da se i tm vidi da je smrsao po slikama na fb a ti izgledas sjajno!!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vila

Hvala :kiss1:
Da, on je gledao razne trake, i verovatno će uzeti motornu, samo još da vidi gde može da je nađecpovoljnije, skupe su... Njemu je to sjajno rešenje za brzi hod koji mu lekari preporučuju, posebno zimi kad ne može da šeta baš uvek napolju.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Summer

Vilo, MM prodaje polovnu opremu za fitnes, ali profesionalnu. Profi trake su inace skupe, ali nedavno je imao u ponudi neke prilicno povoljne, a dobre. Mislim da ih trenutno nema, ali njemu dolazi kamion jednom mesecno. Poslacu ti kontakt, pa neka ga TM pozove ili posalje mejl.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Unabebili

Vilo, bas sam sprijatno iznenadila tvojim slikama, ne da si lepo oslabila :good: :flower:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Lani

Ja na kg od toga da budem kao pre prve trudnoće.  ;D
To mi je najvažnije, posle toga bi trebalo još par kg dole i malo da se zategnem ali to nije ništa što malo odricanja + zumba 2x nedeljno ne mogu da srede.

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

linga

Bravo devojke!  :clap: Vilu nisam prepoznala  :o :good:

bubi