DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Flyingman-Junior

@Summer
Pitaj TM da li dobija i "spiner bike", zainteresovan sam za kupovinu jednog

AnaK

Stigli mi rezultati intolerancije. Nije mnogo strašno, može da se osmisli.  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Ja to kad sam radila i kad mi je stiglo da mogu da jedem samo jaretinu, odustala od bilo kakvog pokusaja da se prilagodim :rofl:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Meni nije tako. Zato i kažem da može da se osmisli  :girl_haha:

Zabranjeno mi je:
Pšenica (belo brašno), kvasac
Jagnjetina
Mleko, punomasni sir i jogurt
Prokelj, praziluk, šargarepa, paradajz
Banana, trešnje, grejpfrut, lubenica, suvo grožđe, maline
Badem, Indijski orah, orah, seme bundeve
Biber, origano, ren, senf
Beli šečer, fruktoza
Žestoka pića, gazirani sokovi, pivo, belo vino, nana, kamilica
Čokolada

Zanimljivo je što jako malo idealnih namirnica imam, manje i od zabranjenih.

Ječam od žitarica
Nijedno meso, nijedno voće, ništa mlečno, nijedna uljaricanijedna mahunarka, nijedna riba, nijedan zaslađivač
Od povrća: cvekla, karfiol, spanać, celer
od začina: bosiljak i lovor
od napitaka: žalfija

I to je to :D Ali gomilu svega imam u neutralnom i ograničenom na max 2x nedeljno
Janko 23.7.2002.

Margarita

Ajme, bosiljak, lovor i zalfija  :friends:

AnaK

Ma dobro, to mi je idealno, ali sve što nije zabranjeno, može. Ima toga puno  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

disco2000

AnaK

Krompir mi je neutralan, može svakodnevno  :girl_haha:

Najveći problem su mi kafa i kofein, koji mogu do 2x nedeljno. Mislim da ću to kršiti  :-[ Ostalo baš mogu da iskombinujem.

Janko 23.7.2002.

disco2000

AnaK

U ovoj fazi, nema šanse. Ostaviću jutarnju kofeinsku, i još jednu ili dve bezkofeinske. Mogu kakao, pa ću probati da neku zamenim. Ali jutarnju - teško, baš.
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Moj spisak zabranjenog je bio porazavajuci

A sto se kafe tice, ja nekako ne uspevam da napravim razliku sa i bez kofeina, meni to ima isti ukus :-[
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Pa i treba da ima isti ukus  :girl_haha: Samo ta s kofeinom valjda bolje rasanjuje  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

bubi

Bezkofeinske kafe mogu da se piju više dnevno bar ja a posle kofeinske treće dobijem drhtavicu.

AnaK

Meni su i kafa i kofein, odvojeno, u kategoriji 'do 2x nedeljno'. Videću, mislim da većinu kafa pijem zbog ukusa i rituala, probaću da bar deo zamenim kakaom, on mi je dozvoljen neograničeno.
Janko 23.7.2002.