DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

zZumbi, to ne bi trebalo da se dešava, verovatno je nešto do vage.
[/quote]
U medjuvremenu smo kupili jos nesto iz Tehnomanije, pitala sam ove momke sto su nam isporucili, kazu da bez problema zamenjuju, da pozovem. Ja sam se plasila da je procedura sa reklamacijom dugacka, bas bih mogla da pozovem da probam.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

vrana

i ja se merim svaki dan  :girl_haha:
i isto sam ovan u horoskopu i bas mi pomaze da se stalno korigujem i ne opustam
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Zumbi, blago tebi, ja bih je držala tako gdje pokazuje najmanje :lol:

moja vaga je ko smrt tačna svuda po kući.

stacka

Quote from: Zumbulica on January 23, 2014, 09:36:56 AM
Inace, kupila sam par stvari za moju kilazu, smucilo mi se vise da razvlacim starudiju koju imam iz vremena kad sam bila 15 kg mrsavija (pre samo godinu i po  :crycry:) Cekala sam da smrsam pa da se ponovim, a to se ne dogadja  :lol:

Ja sam se isto ovim rukovodila medjutim pred NG sam poklekla i kupila par stvari. :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Pepi

Ja sam sa ovom kilažom otišla na porođaj  :crycry:
I nkako da krenem sa dijetom, osmišljam jelovnik, i usput jedem ko prase...
Nego mislim da ću morati ponovo na gluformin,stalno sam gladna, te cenim da mi je IR na delu.
Čekam da mm primi platu pa da odem na oGTT i kod endokrinologa.

Pepi

A i moja digitalna vga svuda pokazuje različite cifre  :hm:

stacka

Pa da onda ipak uzmem onu analognu, sa skalom? :crazy: Bas me cudi da one nisu pouzdane, ja racunala na to da su dobre i da ne "lazu".
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Pepi

Moja je marke Elite, mm je izabrao jer meri do 150kg. MOžda su druge bolje.

Summer

moja je bila normalna i odjednom je pred NG pocela pokazivati oko 10 kg vise :crazy: kad se nisam slogirala jutro pred porodjaj kad sam stala i videla cifru  :girl_haha: clatronic

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

vrana

moja je digitalna, kupljena u ikei, i odlicna je, nisam primetila nikakve nepravilnosti u radu  :)

pepi, da li ti i inace imas problem sa secerom? ja sam od tog metformina, cini mi se, smrsala, pred prvu trudnocu...sve sam normalno jela, nisam drzala dijetu, a spalo je par kg...ja sam pripisivala toj terapiji
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Pepi

Imam IR. Godinama sam bila na gluforminu, pre trudnoće i do 12 nedelje. Kad ga pijem nemam stalan osećaj gladi, pa manje jedem. Dr je razmišljao da ga uvede ponovo, ali ja nikakoda uradim OGtT, odnosno, rekao mi je za 4 meseca, a to je sad negde...

stacka

Dakle, nema pravila. Vidim da u Tehnomaniji daju 5 godina garancije na ove vage koje sam pominjala, moguce da se zalomio samo takav primerak kod Zumbi :kiss1:
Mada, zivo me zanima koje je marke ta surova koju ima Emge  :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Meni je ovo treća digitalna za cirka 10 godina. U suštini, čini mi se da im je rok trajanja kraći od nekadašnjih. Najbrže se pokvarila neka što je merila i masti i tome sl. Ja je ni ne nosam po kući, merim se na istom mestu (tamo gde stoji).
Janko 23.7.2002.

Lani

Ni ja ne nosam našu po kući, stoji u kupatilu. Marka Soehnle.

prevodilica

i moja vaga je na nekim delovima laminata manje pouzdana, ali znam po tome što je ostavim koji sekund duže, ako nije na ravnom, prikaže mi razliku, recimo ne znam zašto ali je to obično 1.8kg
i onda ako ne nađem ravno mesto, odbijem tih 1.8kg da bih dobila realnu težinu
kupljena je u Tehnomaniji, nešto prosečno jeftino, digitalna

evo malo da se podsetimo šta je loše u kupovnim pahuljicama ili energy bars i sl, zašto je bolji full fat jogurt itd.
http://authoritynutrition.com/top-11-diet-foods-that-make-you-fat/