DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Nemojte da mi se smejete, krajnje sam ozbiljna :-[

Hocu da kupim digitalnu vagu, do sad smo imali uvek one na skalu. Koju da uzmem? Vidim neke Beurer na sajtu Tehnomanije, valjaju li cemu? Na sta da obratim paznju?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Stacka greeskaaa u koracima.
Te vage su surove :blink: :lol:
:bighug:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Ne vredi, moram, sto surovije to bolje :crycry:
Preterala sam sve mere i granice. Nisam stala na vagu mesecima unazad (nemam je, jel'te :crazy: ) ali bih rekla po garderobi da sam doterala do kilaze koju sam imala sa Masom u trudnoci, pred kraj :wall:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Quote from: stacka on January 22, 2014, 08:15:42 PM

Hocu da kupim digitalnu vagu, do sad smo imali uvek one na skalu. Koju da uzmem? Vidim neke Beurer na sajtu Tehnomanije, valjaju li cemu? Na sta da obratim paznju?

Na cenu, kupi neku najjeftiniju.  :lol:
Šalim se, ma sve je to isto. Mi imamo neku već godinama, pojma nemam koju, služi svrsi.

Dacko

I meni je vreme da nabavim vagu. Za svaki slučaj, preskakala sam večeru poslednja tri dana kako bih sigurno ušla u suknju planiranu za današnju proslavu, ali sam se zbog nervoze za ručkom tako naprasila da nije bilo šanse da u toj suknji ikako sedim a kamoli udobno.  :-[

Lani

Ja nema šanse da bih mogla mesecima da ne znam koliko kg imam.  :blink: :nokti2:
Da nemam gde, na kraju bih se izmerila kod onog čiče u Knezu, onog što ima onu vagu koja govori, pa nek čuje ceo grad koliko imam.  :lol:

stacka

Po mojoj slobodnoj proceni ugojila sam se izmedju 10-15 kg od pretproslog leta, a unazad 6 meseci rekla bih izmedju 5-8 kg :wall:
Izgovora apsolutno nema, potpuno sam se opustila, ulenjila, sve kao cekam da mi klikne nesto (samo ne znam sta :fool: ). E, pa, dosta je bilo.
Kapiram da ce to "nesto" biti momenat kad stanem na vagu i padnem u nesvest od soka :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ako želiš da smršaš, apsolutno moraš da imaš vagu, ne da bi se merila opsesivno svaki dan (kao neki :diva:) već baš zbog tog otrežnjenja i zbog toga što ti ona koliko toliko i kasnije pomaže da se ne opustiš previše.
:bighug:

Dada

Ni ja nemam vagu a docerala sam kilazu samo tako :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

moma

ja sam se preko praznika toliko natrpala hranom da hocu da puknem
bas se lose osjecam

kalimero

ja nikako da krenem sa danom br1......i ja sve cekam da se izmerim na nekoj bas bas preciznoj vagi izgleda  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Beatrix Kiddo

Quote from: Unabebili on January 22, 2014, 02:42:42 PM
Bea, jesi po Brojsu? :kiss1: :bighug:

Jesam :)

Kali, ne treba ti precizna vaga.
Vazno je da uvijek mjeris na istoj, pa tako pratis gubitak kilograma u odnosu na pocetak koji je ta vaga pokazivala.

A meni vaga i svakodnevno mjerenje bas pomaze, kao po onom horoskopu za ovna  :girl_haha: , jer mi ne da da se opustim previse.
Kontrolisem opustanje :)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Zumbulica

Quote from: stacka on January 22, 2014, 08:15:42 PM

Nemoj te nikako. Mi smo nedavno uzeli, totalno je nepouzdana, svako merenje na istom mestu razlicit rezultat, a kad je pomerimo razlika je i po 5 kg  :lol: Mozda je nama zapala takva, bas sam se razocarala.

Inace, kupila sam par stvari za moju kilazu, smucilo mi se vise da razvlacim starudiju koju imam iz vremena kad sam bila 15 kg mrsavija (pre samo godinu i po  :crycry:) Cekala sam da smrsam pa da se ponovim, a to se ne dogadja  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Zumbi, to ne bi trebalo da se dešava, verovatno je nešto do vage.