DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ma znači mezo, kad je dobro odrađena. Maxic je skinula 8kg za 3 nedelje, to ne bi mogla taman da je na infuziji bila.
Ta dijeta i vežbanje uz mezo terapiju služe da se 'odlepljene' masti ne 'zalepe' negde drugo.
Zvala sam ja :) S obzirom na to da sam finansijski ograničena, preporučili su mi da probam da dostignem željenu težinu, ili bar da se približim istoj, pa da onda u par tretmana radimo samo ono što mi ne spada samo (u mom slučaju, stomak).
Janko 23.7.2002.

maxic

Tako su i meni objasnili da se samo topi salo a ne kao u "obicnim" djetama, prvo misic pa onda ostalo. U tome je fora.

Da ne idem sad u detalje , ne bih ni ja sama sebi, ali bih uzela od ljekara recept, pa kupila za mnogo jeftinije novce i uz njegovu nadleznost to radila. Al nemre tako nego moras u te posebne klinike, gdje dr. ni ne vidis, nego ti neka ( sto nije med sestra) to sve odradjuje. A dr je tu po pozivu kao i med sestra. U tome je fora sa jos detalja, koje me sad mrzi da pisem. I sve ti izadje debelo skuplje. Nego ja se stvarno ne zalim, ali stvarno, jer sam vanserijski zadovoljna. To sam napomenula u kontekstu nemam pojama sta je u tim koktelima.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Kazu da se za svakoga sastavlja poseban koktel, meni se pre cini da postoji nekoliko vrsta vec gotovih koktela pa primenjuju sta kome vise odgovara.
Je l otpakuju pred tobom kutiju ili donesu u spricu?

cici

U sastav mezoterapijskih koktela ulaze, u zavisnosti od problema koji se tretira, različiti farmakološki preparati, kao i prirodni biljni ekstrakti, vitamini, minerali, enzimi, homeopatski preparati, aminokiseline, hijaluronska kis. i dr.
Evo sta kazu da sadrzi, li tacno sta je kao tajna.

maxic

Ne imaju vec pripremljene bocice, a donosi u spricu. Ja sam prije nego sto sam  pocela googlala i nasla negdje da ( u ovom mom) ima i nekih sintetickih hormona u malom procentu. Onda sam batalila googlanje.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Bolje ne traziti, mirnija ti glava.

AnaK

Ma uživaj u rezultatima, savršeni su  :girl_in_love: :clapping: :clapping: :clapping:
Janko 23.7.2002.

Finalina

Quote from: Finalina on January 20, 2012, 12:19:07 PM
Zapocela sam dijetovanje, blago, ali nadam se i znacajno.
za sada sam i dalje na pripremnom periodu, nisam bas uobrocila sebe i nisam u nekom sasvim osmisljenom rezimu i nisam pocela da vezbam, ali izbegavam brasno i secer ovih dana i azuriram svest o kombinovanju hrane i ovim preporukama tj pravilima hrononutricije pa mi uspe da jedem sta treba i bez utoljavnja gladi u momentu svim i svacim ...kod kuce me ceka kupus&povrce ( da spremim, nije gotovo), mislim da ce mi to jako prijati i planiram da jedem dosta mesa i salata ( to mi se jede ) ....zapravo, najvise osluskujem sebe jer vidim da nema sanse da budem isprogramirana tako da me dijeta opterecuje i da ja tu nesto proracunavam mere i sastojke ( a mene to stvarno opterecuje ) ... i opet mi se sve vrti oko toga da mi sve to polazi iz glave jer kada se ovako usedim ( kancelarija, kola, kuca ) i sa navikama koje su bzvz mogu samo da se izvucem ako se opametim i posteno sebi uskratim nevodjenje racuna ....

sve u svemu u minusu sam 1,5-2,0 (osciluje) sto osecam kao olaksanje da je bar pet

mozda iskoristim i mesecevu menu danas samo zato sto se danas osecam nekako laganije, mada sinoc sam nesto sitno pojela ( mislila sam da je danas, ali evo sada vidim da nije ) ... novitet je da ne pijem vise kafu, vec samo cajeve, ali to ionako nema uticaja

Vockica

Danas sam se merila.Posle mesec dana hrono ishrane -4kg.Seljanka je izgubila papiric sa obimima ali sam nasla mere kada sam imala zeljenu kilazu i nisam daleko.Stomak je najkriticniji.Pocela sam sa fitnesom i trebalo bi ovih dana da stanem na njihovu spejs vagu po kojoj cu dobiti program vezbi.Sada tri treninga prilagodjavanja organizna.Tako cu znati za naredni mesec procenat vode,masti i ostalo...
Ja sam prezadovoljna. Najvaznije je da ne grickam, uvece popijem caj. Vazno mi je da je krenulo.Ostalo je jos 2/3 za idealnu kg ali polako.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani