DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Znam ja ko će odmah da mi odgovori.  :bighug: :kiss1:
Ja se toga uopšte ne sećam.  :blink:

bubi

Lani ja sam pre tri godine isla ali nije bila klasicna kavitacija nego nesto....
ja sam tad drzala dijetu i isla jednom nedeljno i smanjio se obim ali to nije bilo nesto alarmantno,celulit je ostao.
imam ja napred neke kesice celulita koje su meni jako vidljive,i rekoh ako to razbiju svaka cast,medjutim nista od toga.

Lani

Bubi  :kiss1:
Našla sam baš povoljnu ponudu pa ću da probam, možda mi se posreći.
Mada meni celulit nije neki problem, i dalje se ne vidi golim okom  :crazy: pa onda nekako živim s njim.

bubi

Lani sigurno ce ti pomoci ono bar u motivaciji da nastavis i dalje sa mrsavljenjem.
meni je sam osecaj odlaska u kozmeticki salon i da radim nesto za sebe prelep.
e sad sto me nervira sto je sve skupo i sto mi zao dati pare to je druga prica. :pleasantry:

Lani

Finalina

Quote from: Lani on February 09, 2012, 09:44:12 AM
Devojke, jel bio neko na kavitaciji nekada?
pisala sam o tome ... mislim da je na temi "sta ste ucinile za sebe" , ako nije ovde ...

edit : evo ovde lani , u nastavku, negde na 137 strani teme
Quote from: Finalina on June 24, 2011, 10:57:00 PM
prvi put probala kavitaciju

Finalina

prijavljujem jos jedno kilce manje

cici

Bravo!
Ja mizerna 2,5  za mesec dana.

Finalina

cekam da prodje jos neki dan pa da komentarisem moj mini projekat mrsanja u toku dve nedelje, koliko mi traje ta akcija ( uhvatila sam dobar momenat i mislim da je ovo kako jedem veoma rigorozno, ali sam svejedno sebi rekla "sve sto pozelis mozes, ako bas hoces" ... i nisam 'tela, za ova cetiri dana )

Finalina

Quote from: Lani on February 09, 2012, 09:48:01 AM
Znam ja ko će odmah da mi odgovori.  :bighug: :kiss1:
Ja se toga uopšte ne sećam.  :blink:
gledaj malo bolje :ljut:

maxic

Ja stagniram , nadam se danas da ce mi oni tamo izmjeriti nesto sto ja kod kuce ne vidim inace cu da se najedem.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Neces da se najedes, fenomenalno si oslabila za kratko vreme valjda je normalno da se stagnira u nekom trenutku.

AnaK

Quote from: cici on February 14, 2012, 02:55:19 PM
Neces da se najedes, fenomenalno si oslabila za kratko vreme valjda je normalno da se stagnira u nekom trenutku.

E baš tako  :clapping: :clapping: :clapping:

Daj da vidim režim koji koristiš uz bockanje, pliz  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

maxic

Vrlo rigorozan :)  Jedes na svakih 3 sata, prvi obrok pola sata poslije budjenja.  Jedes meso nemasno, bez kozice, ali moze i npr nemasna svinjetina 4-5 puta dnevno. Povrce, sto zelenije to bolje, a mogu i druge boje ali ne pretjeraivati. Klasika nema : graska , pasulja, mrkve i svega sto ima veci br UH. Dvije vocke dnevno, jabuke ( isto mora biti sto ujutru to i popodne)  jagode, maline ili po pogla grejpfruta 2x

Voda 2 litre dnevno.  Jaja takodje. 
Ali poslije par nedelja , prodje te volja za 'leba  . Mene ponekad uhvati muka kad vidim moje kako grickaju cipseve i ostale gluposti, ali se sklonim negdje.  Neki dan sam sebi za inat a njima za ljubav napravila kiflice... Oh kako mi je tesko bilo, ali nisam brljala.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Janko 23.7.2002.