DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

cici

Finalina

Xe

Tvoj jelovnik znamo: ljute pene i vince i svaki put se nekako oraspolozim kad to procitam  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

Quote from: Xe on February 14, 2012, 06:32:44 PM
Tvoj jelovnik znamo: ljute pene i vince i svaki put se nekako oraspolozim kad to procitam  :girl_in_love:
ne jedem vac danima uvece i rezultati su osetni, ali jedva cekam da to vratim kao svoj uzitak&obicaj ( treba da jedem pazlivije preko dana i onda uvece mogu taj relaks )  .... uskoro ponovo, samo da prodje jos nekoliko dana i moj mini "projekat" doterivanja

Finalina

nesto "istrazujem" po netu na zadatu temu dijete i naleteh na nesto interesantno 
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
...

maxic

Jao znam fina :lol:

Elem danas -1.5 kg. Nije lose....
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

Finalina

jos jedan kg u minusu i obukla sam farmerke koje su bile knap knapnuća ( ja inace farmerke ne nosim tj od kako nisam mrsava, a ove sam kupila skoro samo radi toga sto mi dobro stoje i pored masivnosti tela moga )

Unabebili

Tetka Una izgubila svaku meru , udarila u 68 kg   :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

una @ cim ovo izguram do kraja i vidim da je dobro kao i na pocetku tj ovih dana ( nisam gladna, nemam krize ) , nagovoricu te da uradis isto

monochrome

Quote from: Finalina on February 15, 2012, 12:15:39 PM
jos jedan kg u minusu i obukla sam farmerke koje su bile knap knapnuća ( ja inace farmerke ne nosim tj od kako nisam mrsava, a ove sam kupila skoro samo radi toga sto mi dobro stoje i pored masivnosti tela moga )

hbg,ja gledala tvoje slike,pa mi ovo nikako nije jasno,al' ajd'...ako ti kazes  :crazy: :kiss1:

Finalina

Quote from: monochrome on February 15, 2012, 12:34:17 PM
hbg,ja gledala tvoje slike,pa mi ovo nikako nije jasno,al' ajd'...ako ti kazes  :crazy: :kiss1:
draga moja mono, to su sve stare slike :lol:  i sve je lepo rasporedjenjo  :girl_haha:   .... nisam ja nesto ogromna, ali dugo sam vec daleko od svoje kilaze i pre tri godine sam imala jedan dobar poduhvat, a ovo sada je drugi krug :D   .... sada imam kao u sedmom mesecu prve trudnoce kada sam se ugojila 18 kg , pa ti vidi  :kiss1:

Lani

Quote from: Finalina on February 15, 2012, 12:15:39 PM

:crazy: :rofl:
Idi tamo, verujem da nisi zadovoljna kilažom ako si navikla da budeš mršava ali tebi se zaista višak ne vidi ili ga baš dobro kamufliraš. ;)