DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

pa ni ja ne vidim,lani :rofl:
pa dobro finalina,razumem te,ukoliko se osecas bolje sa manje kg,samo napred...podrzavam :good:
ja bih najiskrenije volila da mi moji nabacani kg-i smetaju,ali eto...ne smetaju mi :no:
mozda nisam u pravu,ali ja nekako prihvatila da vise nikad necu biti mrsavica kao prije trudnoce :rofl:

Finalina

prihvatila i ja odavno da necu biti mrsavica, ali tezina oko koje se vrtim je granicna za dalje i ono sto je zabrinjavajuce i pored ravnomerne rasporedjenosti jeste da obim stomaka ponekad ukazuje na zescu pretnju po zdravlje jer u jednom trenutku je obim bio preko 90cm sto je malo manje nego obim mojih sirokih kukova.... Sve u svemu, ja cu biti zadovoljna da budem na tezini koja je veca od pretrudnicke malko manje od deset kilograma, to je sasvim razumno, rekla bih...zar ne?

cici

Ti znas najbolje ali moram i ja da kazem da se to kod tebe dobro rasporedilo tako da se taj toliki visak ne primecuje, a nije da nisam zagledala :lol:

Finalina

:rofl: cici :kiss1: .... zagledaj i dalje, volim kada su ljudi iskreni objektivno, a subjetivno i zanteresovani ... mislim na ove dijet&fit&top teme ... svi smo manje vise u tom nekom dezmekastom fazonu privikli tela na dobijenu masu i dobro ih pakujemo, ali sve sto je preko 5kg, a narocito preko 10kg, zavredjuje paznju prijatelja  ;)

Finalina

-5kg za dve nedelje  :curtsey: 
... obukla skijasko odelo i kupila nove pantalone... idem dalje, ovaj projekat je uspeo :)

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

disco2000

cici

Finalina

fala fala :bighug: ... smanjio se apetit, pms nisam osetila i ostaje mi jos da uvedem vezbe, ali nadam se da cu se na zimovanju aktivirati taman toliko da po povratku nadjem neku rekreaciju u slobodno vreme ( razmislajm i da uvedem neko vezbanje uz x-box, imam neki cd koji jos uvek nisam ni pogledala )

bubi

monochrome

Finalina

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Dawn