DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

cici

Htela sam par puta da uplatim mezo ali su mi bili sve neki nepoznati saloni a ja kao skeptik nisam smela da rizikujem.

Lani

Ja uplatih, pa ako ne preteknem, osvetite me.  :rofl:

AnaK

Isto. Ja sam pribavila Joanin kontakt, ako sve ove povoljnije opcije ne daju željenih rezultata, na kraju ću se istresti kod nje.
Janko 23.7.2002.

Lani

Mislim, ja sam idiot, kavitaciju sam uplatila, ne mezoterapiju.  :lol: :rofl:
Skrolujte me, prolupala sam.

AnaK

Važno da deluje, šta god da je :friends:  :rofl: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Vockica

Quote from: AnaK on February 29, 2012, 09:59:06 PM
Isto. Ja sam pribavila Joanin kontakt, ako sve ove povoljnije opcije ne daju željenih rezultata, na kraju ću se istresti kod nje.

Ja sam se raspitivala kod nas u jednom salponu gde ona dolazi...60e tretman...a ja bi takooo volela....nazalost nedostupno jer bi treba minimum 5 da vidim rezultat....

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Toliko je i ovde. :girl_sigh: Ja sam pričala u jednom drugom salonu sa devojkom koja radi, i ona mi je savetovala, pošto sam finansijski ograničena, da dovedem težinu na željeni nivo, pa da onda odem da sa par tretmana odradimo to što je ostalo (kod mene će to, iskustveno, verovatno biti stomak).
Janko 23.7.2002.

cici

Bude ponekad ponuda na ovim sajtovima za mezo i ne bude mnogo, ali ja sam nepoverljiva.

Lani

AnaK

I ja sam, posebno što je mezoterapija prilično invazivna metoda, i bojim se da može da naškodi, i da nije najgore da 'baciš pare'. Lani, ja znam iskustva da su žene sa 5 skinule i po 20 kg, jbliga, to vredi  :'(
Janko 23.7.2002.

Lani

Pa i maxic je baš super skinula beše s tim jel da?
Naravno da vredi ako je tako značajan gubitak kila kao taj od 20 kg.

cici

Quote from: AnaK on February 29, 2012, 10:53:46 PM
I ja sam, posebno što je mezoterapija prilično invazivna metoda, i bojim se da može da naškodi, i da nije najgore da 'baciš pare'. Lani, ja znam iskustva da su žene sa 5 skinule i po 20 kg, jbliga, to vredi  :'(
Pa bas zato i nisam jer se plasim.

jel

ja dodjoh da vidim kako se divno zdravo hranite
uravnotezena ishrana+sport

kad ono presli na operacije
auuuu,deco, rano ste pocele  :baba:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

AnaK

Nisu to operacije, nego tretmani :burko:  :-\
Janko 23.7.2002.