DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

maxic

Quote from: Lani on February 29, 2012, 11:00:56 PM
Pa i maxic je baš super skinula beše s tim jel da?
Naravno da vredi ako je tako značajan gubitak kila kao taj od 20 kg.
Jesam i ja , ali moja kuma kod te Joane bas bas. Ja ne znam kako se ovo moje zove ni sta je , ali radi..
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

linga

Quote from: Lani on February 29, 2012, 09:53:19 PM
Ne znam, sad prvi put čujem da to ima neke veze.  :crazy:
A i rešili smo se.  :)

E oinda je pravo vreme za ulepšavanje :)

Lani

:kiss1:

Mada, to si me pitala za mezoterapiju, ja sam zapravo htela da kažem da idem na kavitaciju.  :lol:
A kavitacija ne bi trebalo da bude kontraindikovana za dojenje valjda. :think:

linga

:lol: Ma nema veze, vazno je da smo zgodne.
Ja jedva cekam da se sisavac okane (ili da joj ja pripomognem u tome  :rofl: ) pa da i ja malo poradim na sebi. Osećam se tako zapusteno  :( doduse, poslednjih 7 godina il sam trudna, il imam bebu, il dojim  :crazy:

linga

A da li elektrostimulacija sme uz dojenje, ako "topi" i celulit, ne bi trebalo :ces:
Ima bas povoljna ponuda http://www.grupko.rs/sr/ponuda/1-800-din-umesto-10-000-din-za-10-tretmana-elektrostimulacije-u-trajanju-od-sat-vremena-po-tretmanu-najbrze-do-misica-i-zategnutog-tela/388
pa da se obradujem pre nego sto stavim spiralu.

Ceca

Ja sam seljanka po tom pitanju, za te tretmane nisam ni znala dok nisam pocela da pratim te grupne kupovine. Ne usudjujem se nista od toga, samo sam uzela anticelulit masazu, klasicnu rucnu i to u kraju kod mene, nema sanse da bih isla negde dalje.
Dusan 05.08.2005.

AnaK

Ja sam tu uplatila  :girl_haha:

Ja ne verujem da je bilo koji od tih tretmana preporučljiv uz dojenje.
Janko 23.7.2002.

linga

Uh, znam, a ja sam baš nestrpljiva. Malo mi dosadilo da sva svoja zadovoljstva odlažem  :crycry: . Mada, verujem da će rezultati bilo čega od tih tretmana biti bolji ako se prvo još malo stešem.

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

ala ste se razradile  :girl_in_love:  .... ja sam -6 kg za ove tri nedelje, a prosle nedelje sam na zimovanju jela uredno sta pozelim i pila jos urednije  :lol:  ... nema hleba i slatkisa, sto prijavljujem kao najveci benefit od uspelog projekta ...elem, sada bi na red trebalo da stigne i vezbanje, ne znam koje i kada, a otici cu i na nekoliko kavitacija u narednim nedeljama ...
ovo mi mozda i odgovara da jos malo umanjim visak, sledeca meseceva mena:

07.03.[/t]  22:57  Pun  08.03.  23:10

... meni je zao sto ovaj vakum ne smem da koristim ( radi kapilara i vena na nogama) , a jako me privlaci

lpg zelim odavno da probam, a mezo cu cim se ukaze prilika u visku novca i to na samo jednom mestu za koje imam pouzdanu preporuku

cici

Imam i ja vene i kapilare, nista mi se nije pogorsalo ne osecam nikakv bol ni pritisak.Vakum nije toliko jak.

Finalina

super da znam, ja sam bas bila malo strasljiva da ne omanem izborom ove metode... mozda i prpbam ako bude neke povoljne ponude u blizini i uskoro i da ne budem lenja  :lol:

cici

Ako bude negde u blizini javi i meni, ja sam odusevljena.Iako mi kg nisu mrdnule stomak mi je znacajno manji.I vrlo brzo sam presla na veci otpor.

Praslin

Meni ona hrono dijeta uopšte ne odgovara, iako zvuči dobro.  :girl_sad:
Moj sistem balansirane redukovane ne mogu da ispratim nikako vremenki, pa mi opet ni to ne odgovara.  :wall:
Na kraju sam sabrala sve što znam, pa sam sročila sama sebi režim. Drugi dan, za sada je dobro...  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Finalina

samo napred praslin.... meni je ok ovaj princip hrononutricije, ali i ja bih ga malko prilagodila sebi, tek kada dodjem na neku zeljenu kilazu.... ovih dana, mozda cak i od sutra, nastavim drugi krug mog mini projekta mrsavljenja, za sada sam ok ( i vec tri nedelje uzivam u nemanju stomaka i vidljivo izmenjenim obimima, sto samo pripisujem odsustvu  belog brasna i soli)