DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

jeste, bas lepo izgleda na slici

Lani

Praslin  :girl_in_love: čitaćemo se redovno.  :girl_haha:

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Iva

AnaK, super!!!!!  :clap:

Ja se uglavnom drzim hrono ishrane i posle duze stagnacije.... napokon..... krece na dole.  :clap: Za sad -6kg.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Iva

Hvala.  :clap:

Jeste da je za 3 meseca, ali nema veze, polako ali sigurno.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

AnaK

:clap: :clap: :clap:

Moram posle da gnjavim Praslin, možda bolje ovde nego porukama.  :-[
Janko 23.7.2002.

Praslin

Ivo, odličan minus za odlično vreme  :clap:

AnKa, samo napred  :kiss1:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Iva

Hvala Praslin!!!  :bighug:

Meni toliko odgovara hrono ishrana, da nema sanse da odustajem. Naravno, brljam malo ali samo u vreme uzine.  :-[
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Super Ivo  :clap:, ta dijeta nije teška da se uskladi sa životnim navikama i ritmom, bar je takav moj utisak.

disco2000

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

moma

AnaK

Praslin, bubi, pitanjce. Za povremene 'oću da mrem koliko mi se jede slatko' krize, bolje da pređem na slatkiše za dijabetičare, je l' da?
Janko 23.7.2002.

bubi

AnaK,
mene to isto ubi i zato je kod mene palio test intolerancije jer kad je kriza ili uzmem vocku ili na one Wasa krekere namazem bakinu tajnu od visnje i kajsije.
od kako pokusavam da budem na low carbu ja sam se udebljala jer se tri nedelje pridrzavam onda se dve prezderavam i sve u krug.
ja sam sinoc krizirala i tresla se ali sam se zainatila da necu da uzmem slatko.
ali ja dok sam jela banane,suve smokve,kao i taj dzem ja sam imala sve sa tim 51 kg,a sad ne smem na vagu.
i onda sebi udarim da moram samo proteine i salatu i to retko izguram.
moj odgovor je da ako se treses i padne ti secer da uzmes neku vocku i nastavis dalje sa ishranom.