DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Dusica

Una, sapatnice moj :bighug:

Ja se ne krecem, jedem, grejem se, jedem, kuvam i stalno smisljam sta bih novo mogla da napravim ovaj pojedem.

Jedno veliko BRAVO za mrsavice i sve skinute kilograme :clap:

mango

juce me zvao tata da mi kaze da je u dnevniku 92 cuo da je neki preparat za mrsavljenje zabranjen jer ostecuje srce. jel' neko cuo o cemu se radi? mislim, treba se raspitati, mozda je zelena kafa.

mango

Quote from: Saska on January 28, 2010, 09:28:22 AM
videla i ja, nekakav reductil

imaš i u današnjem Blicu http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/174207/Niko-ne-kontrolise-dijetetske--preparate

hvala Saska, dobro je sto nije ZK.
Inace, tekst je bas ono na sta sam ja ukazivala na topiku o zelenoj kafi. To niko ne kontrolise, samo se prepise tekst iz uvozne dokumentacije.

lilit_depp

Quote from: mango on January 27, 2010, 01:23:19 PM

hvala svima na komplimentima, nadam se da su slike stimulativne za one sa problemom ;)

mala im rezolucija.  :turpija:  :lol:

:kiss1:
L, L, K

mango

chokoladica

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

chokoladica

AnaK

Ja stvarno mislim da smeš povremeno i retko. Mislim, stvarno nije poenta da se od sada nikada, godinama, ne obraduješ nečim što voliš.
Janko 23.7.2002.

Ivy

Deda

Osminu makar
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Ivy

Quote from: AnaK on January 28, 2010, 02:56:51 AM
http://www.svevesti.com/a159102-kako-su-smršale-dame-sa-naše-estrade

ja sam prosle nedelje zakazala u jednom nasem salonu ovo sto Marija pominje, kavitacija... donji stomak ce mi raditi ...nadam se da cu ga se konacno osloboditi....

Ivy

Quote from: Deda on January 28, 2010, 11:52:56 AM
Osminu makar
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

zbilja Dedo i to sto kazes :bighug:....Choko darling sjecas se onih pitica iz Maxija ljetos????  :-X jedna nece da skodi... :)