DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Ivy

Ovako izgleda dijeta napravljena prema ženi u ranim tridesetim, koja je htela da izgubi salce oko stomaka posle trudnoće. (nekoliko mojih drugarica je odlično doteralo liniju jedući na ovaj način)

Satnicu prema sebi određujete, ali je veoma bitno da jedete na svaka 3 sata

7h - 250g jogurta, 50g hleba, 50g povrća, 50g sira

10h- 200g voća

13h - 250g povrća, 100g mesa, 50g hleba

16h - 150g voća, 50g sira

19h - 250g jogurta, 50g hleba, 100g povrća

ukupne dnevne količine:
JOGURT (500g) – sa što manje masnoće (manje od 2%)
HLEB ( do 150 g)– crni, raženi, integralni (sve sem belog i kukuruznog)
POVRĆE ( 400 g) - za sve vrste povrća
osim za: krompir, grašak, boraniju, pasulj, soja, sočivo, pirinač, kukuruz - to treba izbegavati u vreme kada želimo da skidamo kilograme ili da jedemo manjim količinama
SIR ( 100 g) – nemasni, mladi sir
VOĆE ( 350 g) - za sve vrste voća
osim za: banane, grožđe, sušeno voće, lešnik, kikiriki, orasi - to treba izbegavati u vreme kada želimo da skidamo kilograme ili da jedemo manjim količinama
MESO – kuvano : živinsko, teletina, juneće po 100g, ili posna riba 200 g

Dnevno može da se unese : 5ml ULJA i 3g SOLI, voda, kafa, čaj (nezaslađeno), 2-3 limuna

Lani

Ivy

disco2000

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Pa za ovih 5 sa stomaka i bokova :burko:

disco2000

Uostalom, ovde ima vise hrane nego sto ja pojedem :rofl:

Deda

Quote from: Marty Maraskino on July 13, 2010, 03:28:55 PM
Pa za ovih 5 sa stomaka i bokova :burko:
3 nedelje nakon porodjaja jedne mrsavice  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Quote from: Marty Maraskino on July 13, 2010, 03:30:52 PM

:krsti:

Sad će srčka da me strefi.  :rofl:

janavi

Quote from: Marty Maraskino on July 13, 2010, 03:30:52 PM
ja htedoh ovo da kažem za sebe :rofl:
al ja nisam u ranim tridesetim :girl_haha:
iako se baš tako osećam :girl_haha: :turpija:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Vockica

Ja sam drzala Praslin   i jos uvek se pridrzavam.Smrsala sam 5kg od 25.5.Stojim vec duze vreme na istoj kilazi ali nemam fizicku aktivnost.Ocekujem da ce se na moru malo organizam razdrmati.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

Moja dijeta je malo blaža.
Kod mene može povrća koliko god, minimum 500gr dnevno (osim za ono isto što je i u Praslin dijeti).
Voća može do 500 gr dnevno i to svog voća (sem banana). Znam da mi je rekla tada da mogu čak i groždje.
Ručak mi je bio obavezan da počne sa supom (dodala je nešto tipa: krvna grupa A, sekretorni tip, mora supa prvo).
Meso za ručak: pileće bijelo - 250gr, riba - 200-250 gr, junetina -150gr, jednom nedeljno.
I ujutro ovsene pahuljice sa jogurtom, mada može i doručak iz dijete iznad.

Ivy

Ivy

Di ste svi?  :ljut:

Praslin jeste da sam samo tri dana na ovom tvom rezimu ali moram da se pohvalim da vec djeluje  :good: super se osjecam, vjezbam bez problema, imam energije, nisam umorna, ni gladna  :clap: izduvala sam se  :clap: ...imam 500gr manje, to je valjda voda...idemo dalje  :clap:  stomace VS ivana ...ovog puta ja dobijam rat  :-\   :rofl:

linga

Ja se drzim na 68 ali sam toliko u frci da uopste ne brinem o hrani. Ne prezderavam se jedino sam za vikend jela i tortu i iz Meka(smajli koji se stidi)...
Pijem zeleni caj, mnogo vode, jedem voce, slatkise sam osim tog kiksa za vikend izbacila i ne traze mi se uopste, pa sam bas happy. Za nedelju dana idem na odmor.