DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

jel

praslin, svaka cast kako razmisljas :respect:

fina, mes.mena sledeci petak, u medjuvremenu zumbamo  ;)
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Finalina

cici

Quote from: Finalina on April 09, 2012, 01:03:07 PM
ja sam ovih dana kriminal sa testom, ali osim stomaka koji bukne od njega nisam skocila na vagi ... ma tako mi doslo, sta da radim, ionako stagniram od onog mrsanja
I meni, i to bude toliko uzasno kao da sam jela kvasac kasikama.

Finalina

strava, dok sedim kao da imam balon u krilu

cici

Tacno znam osecaj a nije mi bilo pre tako.

Finalina

obicno brasno u hlebu dokusuruje, koji sam ja proredila u ishrani do te mere da moze da se racuna kao i da ga ne jedem, ali sinoc sam pojela od divnog belog hleba nekoliko :nesvest: sendvica sa puterom i prsutom ... sta reci, pored tri solje toplog domaceg mleka ... a?

cici

Hleb minimalno jedem ali zato sve ostalo od testa me upropasti i to sam svela na minimum, redje mesim a i kad napravim gledam da se kontorlisem.Ne uspevam uvek.

Finalina

ja ne jedem ta ostala testa, cak ni kada pravim ..... a sada sam tačno eksperimentisala, pored onoga "na oči najedite se" :lol: , ali definitivno svako ko ima problem sa kilazom ( narocito vidljivog u predelu struka) dovoljno je da samo eliminise belo brasno.... kod mene i odsustvo soli ucini da splasnem , ali odsustvo belog brasna da se stanjim u struku... ne izmisljam ja toplu vodu sada, nego samo glasno razmisljam o onome sto se zna i kako je lako da se prizna  :-X  kada se ovako više puta potvrdi..... jedem sada integralne pene, sa ljutim paradjz sososom i bosiljkom, vadim se lagano, ali samo lagano  :girl_haha:  ... ne znam da li da se urazumim pre praznika ili posle?  ;D

monochrome

Quote from: Finalina on April 09, 2012, 04:35:18 PM
ja ne jedem ta ostala testa, cak ni kada pravim ..... a sada sam tačno eksperimentisala, pored onoga "na oči najedite se" :lol: , ali definitivno svako ko ima problem sa kilazom ( narocito vidljivog u predelu struka) dovoljno je da samo eliminise belo brasno.... kod mene i odsustvo soli ucini da splasnem , ali odsustvo belog brasna da se stanjim u struku... ne izmisljam ja toplu vodu sada, nego samo glasno razmisljam o onome sto se zna i kako je lako da se prizna  :-X  kada se ovako više puta potvrdi..... jedem sada integralne pene, sa ljutim paradjz sososom i bosiljkom, vadim se lagano, ali samo lagano  :girl_haha:  ... ne znam da li da se urazumim pre praznika ili posle?  ;D

aleluja :rofl: belo brasno je otrov,koji ima bozanski ukus :lol: :lol: :lol:

Lani

Joj fina, sve si u pravu za belo brašno...  :( A ja ga tako voliiim  :crycry: a skroz sam proredila, kiflice bukvalno ne pamtim kad sam pravila a ranije sam bar jednom nedeljno. Sreća pa moji ni ne traže, a mm se solidarisao sa mnom pa ni on ne jede tako neke stvari koje sam ja izbacila iz ishrane poslednjih par meseci.

Finalina

mojne da nacinjete pricu o cetiri bele smrti , plizz ... bar ne ovde :D

Lani

cici

jel

upravo sam pojela - jednu bonziticu sa malo cokolade, pa cokoladnu bananicu a zatim i mali eurokrem  :crycry:
zasto?
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco