DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Lani

To je sjajno u svakom slučaju. :clap: I 5kg se itekako primeti, a što je još važnije, oseti.
Koji rok si sebi bila dala za tih 10 kg, podseti me?

AnaK

Quote from: AnaK on January 29, 2015, 08:37:29 PM
Dakle, vremenska odrednica. -10 do sredine aprila.

Evo, nađoh :girl_sigh: Bisam ni ja bila sigurna da li je bliže 2 ili 3 meseca.
Janko 23.7.2002.

AnaK

A tek se 5 vidi, ubrzano primećuje okolina  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Deda

Quote from: AnaK on April 17, 2015, 08:33:42 AM
Ja dok se setim sto places :lol:
I kad sam vec ovde, da raportiram - nisam uspela da skinem zeljenih 10 kila, skinula sam neki gram preko 5. No, bar ide nadole, posle dosta vremena nemogucnosti. Ovim tempom, mozda do leta bude jos tih 4-5, pa ce onda biti mnogo lakse.
Bravo, petica je suuuper  :clap:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Quote from: AnaK on April 17, 2015, 09:31:31 AM
Evo, nađoh :girl_sigh: Bisam ni ja bila sigurna da li je bliže 2 ili 3 meseca.

Super je to.  :bighug:

Da se pohvalim  :crazy:, ja sam već 3. dan na narandža/pavlaka dijeti (u mom slučaju kiselo mleko, stvarno ne mogu da jedem pavlaku na kašičicu :bad:). Prvo sam bila u raljama pms-a (koji je trajao dve nedelje  :crycry: jer mi je mens nešto nenormalno kasnila). U tom periodu sam jela sve što mi je došlo pod ruku, dobro nisam mm i decu pojela.  :lol: A onda kada sam konačno dobila sam nastavila da tamanim slatkiše tako da sad moram ovako nečim drastičnim da presečem, pa koliko izdržim. Posle toga hrono ili neki blaži režim, videćemo.

AnaK

E, na istoj smo dijeti, isti dan  :girl_haha: I ja sam krenula da eventualno do četvrtka skinem još kilo :lol:
Janko 23.7.2002.

Lani

:friends:

Bodrimo se onda međusobno.  :clap:
Ja sam dala sebi do sledeće subote, tad Marija i Sofija slave rođendan, računam da ću slano moći da eskiviram ali tortu teško. ;D
Taj dan ću malo da se opustim pa se posle vraćam na neku restrikciju, videću sad već koju.

AnaK

Janko 23.7.2002.

monochrome

moma

bubi

Dacko

Unabebili

:clap:

Bravooooo...da budes zadovoljna i vesela :clap:

Ja istrajna, kao nikad....ide sporo....a kad se sad iscekiram.....uvescu sebi tako morbidne treninge da ce da se pusi :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

AnaK, kako napreduješ? Meni jutros pokazuje TRI kg manje nego u ponedeljak. :clap:
Doduše, meni sa svakom dijetom (ako ne brljam a sad nisam nimalo) tako krene drastično na dole i onda se zakuca.
Doduše, isto tako sam u stanju da nabijem tri u plusu ko od šale.  :crazy:
Sad mi ovo baš daje motivaciju da nastavim.