Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

Quote from: AnaK on March 19, 2014, 04:05:45 PM
Ja sam probala kokosovo ulje, posle mnogo hvalospeva po netu. Ipak sam mnogo zadovoljnija raznom hemijom  :-X

ja moram priznati da se nis' ne razumem u te preparate, aparate, pakovanja :-[
ali cujem, a i vidim, a pogotovo po izlozima fr. salona da je sad hit argan ulje :think:

AnaK

Ima po boljim hipermarketima, u delu sa kineskom hranom (u Merkatoru, konkretno, tu stoji). Moguće i po zdravim hranama.
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: Lani on March 19, 2014, 04:27:28 PM
Gde kod nas beše ima da se kupi kokosovo mleko?  :think:
Čisto da se izbegne ovo ribanje i ceđenje.  ;D

AnaK  :kiss1:

lani, treba da bude svez kokos  :girl_haha:
ali mozda ima da se kupe komadi...ovde ima :think:

bubi

AnaK a gde ima taj Marakesh da se kupi kod Cvrleta?

monochrome

AnaK

Jeste, Mono, hit je za kosu argan, ima nekoliko poznatih firmi,

Bubi, ne znam, ja sam videla kod frizera, pa na sajtu, pa na sajmu kupila. Evo sajta:

http://www.marrakesh.rs/

Janko 23.7.2002.

monochrome

Dada

Quote from: Lani on March 19, 2014, 02:46:00 PM

Dado, meni da nema pakovanja i ostale hemije, bila bih ovakva, on daily basis.  :rofl:

:lol: :lol: :lol:

Pa i moja bi da nisam isla na feniranje, ja nista s njom ne umijem :crazy: Ali, kad je isfenirana izgleda uvijek lijepo i zdravo tako da nikad nista ne stavljam na nju.

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Ja bih volela da vidim Lani sa ovom frizurom :D

Lani

Vockica

Hvala AnaK, mislila sam na preparat za ispravljanje.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Glitter

Lani

:kiss1:

Možda probam nekad, mada ja imam taj trip o leave in proizvodima, kao da mi je kosa prljava posle njih... odnosno sama ta pomisao da nisam sve isprala sa kose mi je malo onako  :nokti2:
Juče sam uzela Orofluido elixir kapi, Saharu sam skoro potrošila ali i nju planiram da uzmem opet, od svega što sam stavljala na kosu ona mi je the best.

I da preporučim ovaj novi Gliss kur šampon, ako ni zbog čega drugog ono zbog čarobnog mirisa.  :girl_in_love: Ma nenormalno dobro miriše.
http://www.glisskur.de/glisskur/de/de/home/produkte-loesungen/produktlinien/million-gloss/million-gloss-shampoo.html

Glitter

ja koristim leave in kremu onda kada kosu cesce tretiram. Stedljiva sam sa istom jer ne volim osecaj tezine na ovo malo kose, ali je sjajna za krajeve. Mada ja sam zaljubljena u Macadamiu :lol: