Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Super je što postoji kesica, za probu. Mada ja mislimd a tako i kupujem, lakše mi je za doziranje  :think:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Ja nisam ukapirala, gde mogu da kupim kesicu za probu, to bi stvarno bilo super?  :bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Ja sam je dobila ili kupila u Planet hairu, možda ima i kod Cvrleta  :think:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

AnaK

Janko 23.7.2002.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Apdejt za Davines Miracle - ne prodaju se kesice, to su uzorci. Otela sam u Planet hairu 2 kesice, za drugarice  :girl_haha: Računajte s njima - ko želi da proba.
Znači, Zumbi, dolaziš na prvu lakoholičarsku kafu  :turpija: :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Jao, probacu  :girl_in_love: Sutra imamo rodjendan od 13h a uvece neke obaveze...
:kiss1:

AnaK

Probaj  :girl_in_love:
Ali, generalno, znači, tražiš/te od prodavačica uzorak da probate, pre kupovine  :turpija: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

emge

Zumbulica

Quote from: Zumbulica on March 13, 2014, 06:59:53 PM
Jao, probacu  :girl_in_love: Sutra imamo rodjendan od 13h a uvece neke obaveze...
Hocu reci u subotu  :wacko: A sutra je Dan skole, priredba, pa deca ne idu u skolu sve mi se pomesalo  :lol: A u subotu cu probati da izbegnem te vecernje obaveze  :)

Kad sam vec na temi  :girl_haha: da prijavim da sam isprobala Macadamia pakovanje za kosu, na Emi, jer sam ja vec bila kod frizerke danas. Sad sam joj osusila kosu, kao da nije njena. Mnogo je laksa, svilenkasta, a ona ima bas tesku kosu. Obecava  :girl_in_love:

Glitter

Zumbulica

AnaK

Quote from: emge on March 13, 2014, 09:22:47 PM
A kad je ta kafa :girl_haha:

U subotu popodne  :girl_haha: Kad utanačimo vreme, objavićemo i na tricama  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.