Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: AnaK on February 05, 2014, 05:45:43 PM
Mnogo mi zanimljivo zvuči ovo:

http://www.marrakesh.rs/index.php/marokanski-tretmani/tretman-kahm-trenutno-ispravljanje.html

I jedva čekam da se efektima pozabave blogerke  :girl_haha:

Nisam dočekala da se pozabave, pozabavila sam se ja.
Dakle :respect: Prevazišlo je sva moja očekivanja, sva :sreca: :sreca:
Kosa mi nikad nije bila više nalik frizuri, ravna i složena, u kućnoj radinosti. Baš kao kad sam imala keratin  :clap: :clap: :clap:
Janko 23.7.2002.

Dada

Meni jos traje keratin a stavila sam ga 7. decembra :clap::girl_in_love: Kosa mi nije vise onako prava kao strijela ali meni je sad jos ljepsa jer se vidi da imam dosta kose a nije neuredni zbun u pokusaju  :girl_haha: 

Ja ne koristim ta pakovanja i maske, ne vidim potrebu :ces:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Ja sam ga na sajmu platila 1.840 dinara, nemam predstavu koliko će trajati, računam ne ispod 20 upotreba  :think:

A ono Davines pakovanje je u Planet hairu par stotina dinara jeftinije - 1.390 dinara.
Janko 23.7.2002.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Izvini, sve sam zbrzala u isti post.

Ovaj Marakeš preparat za ispravljanje kose sam kupila na Sajmu, i platila 1840 dinara.

A Davines pakovanje, koje sam hvalila pre nekog vremena, i dala link na njega na Cvrletovom sajtu, otkrila da je 400 dinara jeftinije u Planet hairu nego kod Cvrleta.
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: AnaK on March 19, 2014, 12:28:46 AM
Nisam dočekala da se pozabave, pozabavila sam se ja.
Dakle :respect: Prevazišlo je sva moja očekivanja, sva :sreca: :sreca:
Kosa mi nikad nije bila više nalik frizuri, ravna i složena, u kućnoj radinosti. Baš kao kad sam imala keratin  :clap: :clap: :clap:

:clap: :clap:
Ja ću danas da probam onaj tester što si mi dala pre neki dan, pa javljam utiske.

Dado, meni da nema pakovanja i ostale hemije, bila bih ovakva, on daily basis.  :rofl:

AnaK

Janko 23.7.2002.

monochrome

evo vam jedan prirodan produkt za ispravljanje kose i uopste, za meku i svilenkastu kosu ;)

potrebni su vam 1 kokos i jedan limun
naribate kokos, iscedite mleko...pomesate sa limunom...ostavite u frizider na par sati...
namazete kremu na kosu, umotate u topao peskir...operete kosu, ali bez balzama i odma osusite...

cici

monochrome

Quote from: cici on March 19, 2014, 03:17:25 PM
Jesi isprobala :lol:

Izvini morala sam :rofl: :kiss1:

nisam, :rofl: al' znam nekog ko stalno ovo radi, pa sam onda morala da podelim...inace, zena ima divnu, divnu kosu, a sve mucka sama...

cici

monochrome

AnaK

Ja sam probala kokosovo ulje, posle mnogo hvalospeva po netu. Ipak sam mnogo zadovoljnija raznom hemijom  :-X
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: monochrome on March 19, 2014, 03:00:27 PM
evo vam jedan prirodan produkt za ispravljanje kose i uopste, za meku i svilenkastu kosu ;)

potrebni su vam 1 kokos i jedan limun
naribate kokos, iscedite mleko...pomesate sa limunom...ostavite u frizider na par sati...
namazete kremu na kosu, umotate u topao peskir...operete kosu, ali bez balzama i odma osusite...

Gde kod nas beše ima da se kupi kokosovo mleko?  :think:
Čisto da se izbegne ovo ribanje i ceđenje.  ;D

AnaK  :kiss1: