Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Da li postoji pakovanje koje kosu oporavi u meri da ponekad možeš i da ga preskočiš, a opet se raščešljaš?
Janko 23.7.2002.

Blue

Quote from: AnaK on February 06, 2010, 05:44:25 PM
Da li postoji pakovanje koje kosu oporavi u meri da ponekad možeš i da ga preskočiš, a opet se raščešljaš?

sto se mene tice postoji - gliss kur total repair (to mi inace i najbolje)  :good:

http://www.gliss.it/index.php?id=2077
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Vockica

Za moju kosu to jos nije izmisljeno:))Ja jos uvek nisam naisla na pakovanje koje mi skroz odgovara.
Dok je sveki radila u ekstra parfimeriji donosila mi je colistar maske-uzorke.Imala sam brdo ,skoro kao nekoliko pakovanja.Fantazija je.Ona je u penziji a meni je preskupo pakovanje :girl_cray:.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Quote from: Blue on February 06, 2010, 07:04:46 PM
sto se mene tice postoji - gliss kur total repair (to mi inace i najbolje)  :good:

Baš njega sam danas gledala :) Super, hvala na preporuci, kupiću ga. Vidim da ima N nekih varjanti - i ovo, i neko express koje se ne drži, i pomešano sa šamponom. Ja sam u suštini prilično lenja za sve to, i nekad bih stvarno rado jednostavno - oprala kosu  :-[

I meni bi Collistar bio mnogo :(
Janko 23.7.2002.

Glitter

sta god da uzmes izbegavaj 2u1 proizvode, nemaju poentu

AnaK

Mislim da ću probati kombinaciju šampon + pakovanje + 2u1 isto to, za dane kad me, kao danas, jeeeezivo mrzi da šamponiram, ispiram, nanosim, držim, ispiram.  :-[
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja uzimam obican sampon i posle samo balzam, pakovanje stavljam i drzim jednom mesecno a kosu perem i feniram svaki drugi dan...jedina stvar koju mi je frizer rekao za kucnu negu jeste da zaobidjem sampon + balzam varijante jer bla bla bla nisam dalje slusala...ima nesto sa porama na dlaki...nemam pojma

AnaK

Ma znam, valjda dlaka oteža jer se teško ispira potpuno. Al' to stvarno planiram samo za izuzetne slučajeve :pioneer: Mrzim mrzim mrzim da ispiram 2x  :-[
Janko 23.7.2002.

Blue

meni je Gliss Kur inace odlican odnos kvalitet/cena, a i uopste zaista mislim da su ova njihova pakovanja super kvaliteta, meni mnogo pomazu.

najvise mi odgovara bas ovo narandzasto, nanosim ga svako drugo ili trece pranje posle gliss kur sampona (ja stavim jako puno pakovanja, maltene jednu trecinu kutije i drzim duze od pet minuta), a posle toga par puta kada perem stavljam samo sampon i cak i tada - uspevam da rascesljam. koristila sam i roze sampon (sa svilom) + roze balsam, i predivno mirise, ali narandzasta kombinacija mi je bolja. takodje ljubicasta za farbanu kosu. jedino zutu bas ne volim.

ovo je glitter u pravu da ti proizvodi 2 in 1 ne valjaju ni za kosu, ni za druge stvari. i ja sam to vise puta cula.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

AnaK

Thx, Blue. To je prvo sledeće koje kupujem  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Dusica

Meni se od tog 2u1 naelektrise kosa, da izgledam kao da me je tresnula struja

To Gliss Kur je odlicno, mada je meni bilo najbolje Wella pakovanje, nigde vise ne mogu da ga nadjem. Divno i lagano, za kosu koja se tesko susi, fenira i uvek izgleda nikako.

Ivy

Quote from: Blue on February 06, 2010, 07:04:46 PM

ja ga koristim, odlicno je  :good:  sve vrste sam probala i ovo je najbolje ...

Lani

Još jedan glas za Gliss kur. Sva njihova pakovanja su dobra, i divno mirišu.  :girl_in_love: