Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: Dusica on February 06, 2010, 10:07:14 PM
Meni se od tog 2u1 naelektrise kosa, da izgledam kao da me je tresnula struja

To Gliss Kur je odlicno, mada je meni bilo najbolje Wella pakovanje, nigde vise ne mogu da ga nadjem. Divno i lagano, za kosu koja se tesko susi, fenira i uvek izgleda nikako.
Meni kosa od tih 2u1 izgleda kao da me krava lizala 5 dana  :rofl:

Koje je to pakovanje?Moja kosa je baš takva.Jesi gledala u onom salonu na početku Beogradske?

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dusica

Quote from: cici on February 07, 2010, 09:36:46 PM

Koje je to pakovanje?Moja kosa je baš takva.Jesi gledala u onom salonu na početku Beogradske?

Cici ovo
http://www.dodaj.rs/f/1P/7j/1Pog8SiS/product-524210.jpg

Nigde nema da se kupi :(

Ana, prvi put vidim...nesto razmisljam koliko bi farba primila preko tog ulja  :think:

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Hvala Dule, moram do njih da kupim farbu baš ću da pitam.Prošli put nisu izlazili na Sajam, nadam se da će biti sad.

cici

Nema više onog kolor šampona.U Liliju su mi rekli da više neće držati jer se slabo prodavalo.

Dodje mi da se do glave ošišam :wall: Svaki šampn i pakovanje mi rade par meseci, najviše 6, i posle toga mi se kosa mrsi i ćeba.Do sad više ne znam šta sve nisam krositila i svaki put isto.
Da li vi koristie samo jedan šampon i pakovanje ili kombinujete?To ionako dugo traje pa uvek imam jedan dok ne potrošim tad kupim nekšto drugo.Probala sam Revon profesionalne šampone, Redken, Tigi, Davines,Lisap, sad imam Fekai i bio mi je odličan u početku sad je užas. :wall:

Ivy

Quote from: cici on February 16, 2010, 05:32:55 PM
Nema više onog kolor šampona.U Liliju su mi rekli da više neće držati jer se slabo prodavalo.

Dodje mi da se do glave ošišam :wall: Svaki šampn i pakovanje mi rade par meseci, najviše 6, i posle toga mi se kosa mrsi i ćeba.Do sad više ne znam šta sve nisam krositila i svaki put isto.
Da li vi koristie samo jedan šampon i pakovanje ili kombinujete?To ionako dugo traje pa uvek imam jedan dok ne potrošim tad kupim nekšto drugo.Probala sam Revon profesionalne šampone, Redken, Tigi, Davines,Lisap, sad imam Fekai i bio mi je odličan u početku sad je užas. :wall:

ja stalno mijenjam, dva-tri mjeseca jedan sampon pa neki drugi...pa treci...pa se vratim prvom...pa cetvrti...pa se vratim trecem  :lol: i tako u krug :rofl:...trenutno sampon Davines onaj koji sam ti pominjala...i pakovanje njihovo za suvu kosu, zeleno...ali kombinujem sa Gliss kur pakovanjem i onim ampulama koje inace koristim ...

kombinujem, muckam...smrdim na sve i svasta :rofl:  ali sam zadovoljna kosom  :innocent:

cici

Mene nervira što to sve traje sto godina :rofl: moraću da probam sa kombinacijom neka dva, samo što sad ne znam koja dva :wall: I kad god je Sajam budžet mi je manji nego što mi treba, obično mi treba svašta :lol:
I ne mogu da smrdim, stvarno :rofl: ali sam i enzadovoljna kosom.Ne znam da li je kao metla ili kao slama :lol:

Dusica

Ja kombinujem na ...recimo svaka 3 meseca. Imam utisak da mi se kosa zasiti odredjenog pakovanja i bude onako teska, deluje masno, lose se fenira
Kad promenim bude bolje, ali sam nekako stalno u potrazi za savrsenim preparatom. Ja imam uzasnu kosu, niti kovrdzava niti ravna, gusta, a tanka dlaka pa joj malo fali da izgleda lose.

cici

Meni nije teška, počne da se ćeba i nikako da je raščešljam.Sajam se bliži a ja ne znam šta ću :crycry :lol:

AnaK

Zar nije tek u aprilu  :blink: Tu najavu videh negde  :think:
Janko 23.7.2002.

cici

Nisam gledala, uvek bude prvog vikenda u martu.Mada obično budu dva.Nešto su se podelili, ima već par godina.

Ivy

Quote from: cici on February 16, 2010, 09:14:41 PM
Mene nervira što to sve traje sto godina :rofl: moraću da probam sa kombinacijom neka dva, samo što sad ne znam koja dva :wall: I kad god je Sajam budžet mi je manji nego što mi treba, obično mi treba svašta :lol:
I ne mogu da smrdim, stvarno :rofl: ali sam i enzadovoljna kosom.Ne znam da li je kao metla ili kao slama :lol:

e pa ne moze tako  :lol: moras malo i da smrdis :lol: ja sam vise oguglala  :rofl: sve za lijepu kosu  :girl_in_love:

nemas pakovanje koje je bas bas efikasno a da mozes samo da naneses i isperes odmah...mora da bude na kosi minimum pet minuta...deset...
u sustini ti treba dobro pakovanje, jer ti se kosa mrsi i ceba...znaci suva je...probaj zeleno Davines za suvu kosu...i ono smuckaj  :sissyfight: mozes bar jednom mjesecno...izdrzi  :sissyfight:

cici

:crycry: Sad videh, 24.4-25.4. katastrofa.Sve mi remeti, neki proizvodi mi tačno traju od sajma do sajma.

cici

Quote from: Ivy on February 16, 2010, 09:33:01 PM
i ono smuckaj  :sissyfight: mozes bar jednom mjesecno...izdrzi  :sissyfight:
Ne nikako :rofl: Posle toga smrdi mi u nosu bar još naredna dva pranja :lol: Moraću da porbam to zeleno, ti si bar iskusna :D  :kiss1:
Uveče mi se spava da bih držala pakovanje a preko dana ne stižem da sve to odradim.Kao na traci sam :crycry: