Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

cici

Kupila sam ono Davines zeleno pakovanje, što ne reče da i ono bazdi :crycry:

Ivy

Quote from: cici on February 21, 2010, 10:27:36 AM
Kupila sam ono Davines zeleno pakovanje, što ne reče da i ono bazdi :crycry:
bazdi??   :o  meni ne uopste :crazy:

ovo? http://www.sleekhair.com/26823.html

Finalina

kupila sam palette color&gloss farbu bez amonijaka (boja toffe star -mlecna karamela) , danas je probam, ocekujem  bude Ok - to je umesto onih kesica preliva za kosu (rekli su mi u dm da su ih povukli iz prodaje i da ih nece vise biti, a ni u lilliy in nema)

cici

Ne, nisam kupila MOMU :lol: Uzela sam neki sa maslinovim uljem, rekla mi je da je to baš za oporavak.

Ivy

Quote from: cici on February 22, 2010, 11:25:26 AM
Ne, nisam kupila MOMU :lol: Uzela sam neki sa maslinovim uljem, rekla mi je da je to baš za oporavak.

pa dobro, taman sam pomislila da mi nos ne funkcionise uopste :lol: mada nisam daleko od toga svakako :lol:

cici

Nudila mi je i neko novo, ono je svetlije zeleno malo prijatnije miriše.Ali reče da je za moju esrećnu kosu ovo drugo, smrdljivo :D bolje :lol:

AnaK

Meni je ova tubica sa slike:

Ubedljivo najbolja stvar koju sam ikada stavila na kosu (mada ja i nemam nekih preteranih iskustava), samo je za moj standard skupa, pa sam je kupila samo jednom, u krajnjem očaju :)
Janko 23.7.2002.

Ivy

Quote from: cici on February 22, 2010, 02:12:51 PM
Nudila mi je i neko novo, ono je svetlije zeleno malo prijatnije miriše.Ali reče da je za moju esrećnu kosu ovo drugo, smrdljivo :D bolje :lol:

eto vidis :lol: sto smrdljivije to bolje :lol:

Ivy

Quote from: AnaK on February 22, 2010, 02:42:30 PM
Meni je ova tubica sa slike:

Ubedljivo najbolja stvar koju sam ikada stavila na kosu (mada ja i nemam nekih preteranih iskustava), samo je za moj standard skupa, pa sam je kupila samo jednom, u krajnjem očaju :)

ovo nisam koristila ... nisam ni vidjela da ima kod nas...

AnaK

Budući da ne može da se živi od reklama i bilborda za ove proizvode:

http://www.syoss.de/index.php?id=4&L=1

I da ih ima svuda, a da cene nisu strašne, ima li neko iskustava, već?

Ja planiram da probam, čim potrošim ovo što imam. Ako me ne odgovorite :)
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja imam sjajna iskustva, koristim ih od oktobra prosle godine i kosa mi je sjajna, cak je i frizer to primetio, i nije mogao da veruje...
koristila sam onu roze kolekciju za sjaj, a sad posle mora koristim moisture zelenu kolekciju i obavezno onaj sprej heat protect, koji je za cesto feniranje (svaki drugi dan u mom slucaju) i peglanje...

topla preporuka :good:

AnaK

Pa dobro, Glitty, što mi/nam nisi rekla ranije :burko:

Thx, dakle, to mi je sledeći izbor.
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja sam ubedjena da sam pominjala :crazy:

no sjajna kolekcija, bar za moju kosu, i odlicna cena i naravno trajuuu zbog velicine pakovanja

Lani

Ja isto ovo gledam već nedeljama a baš sam se pitala šta je pošto mi je, kao i većini, naziv brenda potpuno nepoznat.

Ivy

mislim da je Glitti pominjala te preparate ranije  :think:  nisam sigurna  :think: mozda nije ona... ali neko jeste, jer kad sam vidjela reklamu proslo mi je kroz glavu da ih je neko na forumu pominjao :ces: valjda... na forumu   :ces: :rofl:

majcice mila dolje da pocnem sa omegom sto prije, ja sam izgubljen slucaj  :lol:

kod nas ih do sada nije bilo, pa ih nisam probala, ali planiram...

kakav konfuzan post  :rofl: