Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Jel probao neko na kraju ono brazilsko feniranje?

Glitter

ja samo da prijavim da sam se ipak vratila na keune farbu i da planiram da sam kosom uradim ovako nesto

ista mi je frizura, boja a i duzina  :D

Unabebili

:good:

a ja sam otkrila da kad ipak, mozda, nekad odem do frizera i platim celih 200 kinti da mi on nanese farbu, to izgleda znacajno bolje i ravnomernije, nego kad to uradim sama  :lol: :lol: :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Quote from: Glitter on November 08, 2010, 04:12:28 PM
ja samo da prijavim da sam se ipak vratila na keune farbu i da planiram da sam kosom uradim ovako nesto

A dekolte :lol:

Glitter

Ivy

Quote from: Glitter on November 08, 2010, 04:12:28 PM

fenomenalno!  :girl_in_love:

disco2000

Sta protiv drasticnog opadanja kose (u pramenovima)?

Glitter

kapi od koprive, ne vezivanje gumicom, sisanje na kratko i da sacekas da prestanu da te rade hormoni

disco2000

Gde da potrazim te kapi? :think: I koliko treba hormonima da iskuliraju? :lol:
Hvala :kiss1:

Glitter

kapi od koprive u apoteci, kostaju tipa 130 dinara
mozes komplet kuru sa ricinusovim uljem, ad kapima i pantenolom...imas na ovoj temi

a hormonima koliko treba...nemam pojma ali znam da sam ludela od kolicine kose koja mi je opala posle porodjala, em od skupljanja em od gubljenja iste...
:kiss1:

Saska

i meni jezivo opada-ustvari pocela je da mi opada leto pre trudnoce-cak sam mislila da idem kod lekara, pa se u trudnoci oporavila, cak jedno vreme posle porodjaja mi nije opadala i bas sam se zacudila, ali i obradovala, kad eto ti vraga, sa pocetkom jeseni-katastrofa. cela kuca je puna mojih dlaka. a kad perem kosu to su bukvalno pramenovi.  :girl_cray:

AnaK

Pisala sam negde, moja koleginica s posla je prezadovoljna kombinacijom Vichy šampona protiv opadanja i Fitoval tableta. Ne znam samo da l' te tablete smeju dok dojite  :think: Njoj se teme, bukvalno, providelo.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Ivy

nisu lose ni vishi ampule...ja sam ih opet uzela..

i meni opada kosa...i svima oko mene... bas svi se zale..da li period ili sta li je vec ne znam...kopriva mi odgovara..ali treba strpljenja, ne moze preko noci...od nje bukvalno raste nova kosa...a koliko ce da zaustavi opadanje...to ne znam...

eh da...koprivu utrljas samo u korijen....jer ima alkohola pa da ne isusi kosu, u samponu ta kolicina je zanemarljiva, ali kad se stavi direktno na dlaku moze da je isusi...treba da odvajas "razdeljke" i kapas polako...utrljas i gotovo...neka stoji bar 3 sata prije nego sto operes kosu...

i ricunus i ad kapi mozes da stavljas ...ali to je vise za dlaku...oporavak, sjaj i tako to...i malko smrdi:)

Glitter

ma jok...ne smrdi...posle 10 sati preseces...ili se naviknes il se obesis  :D