Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

monochrome

stavicu stelkinu kosu izmedju 2 teske knjige i neka lezi koji minut tako :turpija:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

A da odvedes dete na feniranje kod frizera i prestanes da me nerviras sa knjigama :lol:

Samo da napomenem da kad mi je mama sve zivo branila oko kose ja sam krisom peglom (pravom) peglala kosu. Em steti em nebezbedno :crazy:

kalimero

Quote from: Glitter on July 18, 2014, 12:29:02 PM
A da odvedes dete na feniranje kod frizera i prestanes da me nerviras sa knjigama :lol:

Samo da napomenem da kad mi je mama sve zivo branila oko kose ja sam krisom peglom (pravom) peglala kosu. Em steti em nebezbedno :crazy:

ne daj joj ideje, sad ce i ona da proba na stelki  :nokti2:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

monochrome

monochrome

ma, ovako prica ide...stelka je imala kratku kosu, pa kao 'oce da pusta...ja govorim vec mesecima da moramo do frizera na trim...ne, ona nece...neka jos malo poraste, neka jos malo, a i kao, bas voli to tako divlje :crazy:
i dobro...sad dodje i party...ja prije par nedelja kazem da treba da zakazemo sisanje...nece...htela je dredove da joj moja prijateljica pravi...sad odjednom pizdi...jucer i jutros, zeli skroz ravnu kosu za veceras, jer ona ima ideju...nemamo sad vremena za frizeraj...ali uopste...satrace me mala :crycry: :girl_haha:

monochrome

ne branim joj nista oko kose osim farbanja, a najvise bi mi bilo zgodno da smo svi u kuci celavi :dog:

Glitter

To dete pod hitno treba kod teta glit na jug :lol:

monochrome

Lani

Quote from: monochrome on July 18, 2014, 12:39:53 PM
ne branim joj nista oko kose osim farbanja, a najvise bi mi bilo zgodno da smo svi u kuci celavi :dog:

Kuku meni  :rofl1: :crazy:

monochrome

zvala sam ja jutros njenu fLizerku, ali kaze da nema sanse da je uglavi izmedju 4:30 i 5...drugacije nam ne bi odgovaralo...kaze da dodjemo ako hocemo u to vreme, pa mozda i bude nesto, ali rizik nam je s vremenom :crazy:

AnaK

Ne mora da bude njena frizerka, zovi sve u kraju i nadji jij mesto :baba: I da je slikas pre nego sto krene i da nam okacis cim zamakne za ugao :baba:
Janko 23.7.2002.

monochrome

kupila sam sve...sve...i cetku i gelove i lakove i strejtnere i svasta...i head peace...eno je, tusira se...osedecu :lol: :lol: :lol:
mojne te mi drugu fLizerku...jedva smo nasli dobar frizeraj, a to ovde nije bas lako, a stelka se navikla na ovu jednu, pa su i drugarice :girl_haha:
al' jbg...nismo na vreme i zenska je prebukirana...petak poslepodne :crazy:
bice slika sigurno, samo ne znam kad, tj ne znam da'l danas, ali sigurno ce biti...maloprije mi je saopstila sta ce da obuce...sad se molim za svoje zdravlje, a mozete i vi :crazy: :dog:
idemo na lakiranje sad :rofl: