Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

posaljem ti ja mog kucnog frizera, kali, bices zadovoljna, a mozes i da nahranis Mocu bez ikakvih poteskoca....
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

Quote from: AnaK on January 29, 2015, 08:19:02 AM
Šiške su, moje, bile samo sredstvo prikrivanja ožiljka :lol: Da umem sama da ih feniram, možda bih i vratila. Ovako, jedva sam dočekala da izrastu.
Quote from: Glitter on January 29, 2015, 11:01:22 AM
mnogo me nervirate sa tim: ne umem da feniram siske  :sissyfight:
Quote from: AnaK on January 29, 2015, 11:04:18 AM
Pa ne umemo, stvarno :crycry:
Quote from: Glitter on January 29, 2015, 11:04:54 AM
pa to se bre uci...ubicu vas kao macke...i organizovati kurs :turpija:

E, samo da kažem. Pitam ja danas u salonu u kome se najčešće feniram, mogu li da im platim da me obuče da nešto uradim sa svojom kosom kad ne stignem do njih, a da to izgleda upola kao kad od njih izađem. POnudile su da mi napišu, potpišu i pečatiraju - "S tvojom kosom? Nikako."  :turpija: :crycry:
Janko 23.7.2002.

Lani

Glitter

a one umeju tako sto su se naucene rodile, ne razumem :think:
sve se da izvezbati, to je koordinacija dve ruke cetke i fena, ne uci se za minut ali nije tajna vestina...

doduse meni je lako da pricam, feniram i sebe i druge cirka 20 godina, ne mogu u svacije ime

Zumbulica

AnaK  :lol: :friends:
Ja sam naucila prilicno dobro da baratam cetkom i fenom, mogu nekog drugog da isfeniram ali sebi ne, ne i ne  :lol:

A nedavno sam negde videla, i htela ovde da okacim, neki kurs bas sa tim ciljem - kako srediti sebi frizuru i sminku .... mozda kod Panjkovica  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

One kažu da je moja kosa izuzetno neposlušna i teška za feniranje, vidim da me nikad ne daju ni devojkama na praksi, koje su kod njih oko godinu dana. A ja realno baš i ne bih da to vežbam godinama, pa je odgovor u skladu s tim. Da se posvetim tome par sati nedeljno narednih godinu-dve verovatno bih se izvežbala. Ali nisam to imala na umu.  ;)
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Dada

Ja sjutra opet na keratin, treci put za 14 mjeseci, nista bolje u zivotu nisam uradila  :clap: :lol: Ovaj mi drzi od kraja maja ili juna  :think: I Milica je uradila prije 5-6 dana, prezadovoljna :girl_in_love:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Budući da traje samo 3h, sve što obećava je meni čist SF  :crazy:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Quote from: Dada on February 11, 2015, 05:24:03 PM
Ja sjutra opet na keratin, treci put za 14 mjeseci, nista bolje u zivotu nisam uradila  :clap: :lol: Ovaj mi drzi od kraja maja ili juna  :think: I Milica je uradila prije 5-6 dana, prezadovoljna :girl_in_love:

Sjajno  :clap: :clap: :clap:
Ja ću opet da vrebam kupone kad se prolepša vreme  :turpija:

A def ću za proleće da uradim ovako nešto  :love32:

Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: Glitter on February 11, 2015, 05:14:39 PM
a one umeju tako sto su se naucene rodile, ne razumem :think:
sve se da izvezbati, to je koordinacija dve ruke cetke i fena, ne uci se za minut ali nije tajna vestina...

doduse meni je lako da pricam, feniram i sebe i druge cirka 20 godina, ne mogu u svacije ime

Daj Glitt... nije samo do veštine, ima nešto i do kose. Pa prva moja kosa je kriminal, mogu da potpišem da ni u snu, posle ne znam koliko vežbanja, ne bih mogla da postignem onaj izgled kao posle feniranja kod frizera.
Ovako natrpam khm-a pre sušenja, na pola sušenja još malo silikonskih kapi, pa onda završni heavy sloj, tj. pegla. ;D To je jedini način da mi kosa bez frizerske ruke i nadzora izgleda polupristojno.

Dado  :clap:

AnaK, baš je dobar ovaj... sombre?

Zumbulica

Najnovija fora moje dece je da kad se ne isfeniram izgledam kao Hagrid  :rofl:

Lani

Može Hagrid, Čubaka, Cousin IT iz porodice Adams, lista je nepresušna.  :lol:

Dada

Ja sva tri puta na kupone, ukupno me kostalo 74e  :lol: A feniranje 7e pa zamislite kolika je usteda  :girl_haha:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Glitter

ja svakako necu nikog ubedjivati, devojke koje rade u salonima nisu magovi, samo im je to posao, naucen i izvezban  :innocent: