Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

E,sad, ja da pitam......
treba da se farbam, opasan izrastak sam pustila.... pa kao da se dovedem u red nekako....
kupih dve farbe, tj dve boje, tamniju i svetliju, svatlija je ona koju i inace koristim i bas sam zadovoljna, ali uvek se smorim cim se ofarbam jer mi koren bude previse svetao pa delujem ozbiljno celava  :-X :rofl:
zato sam uzela ovu tamniju nijansu, kao da njome predjem koren.....

ok, to je ideja.....

ali nemam pojma KAKO  to da izvedem.....pa ako moze neka ideja i to objasnjeno ko kad disco i ja kuvamo.....ono, red po red, ..... da l se prvo farbam tom tamnijom i samo koren? pa posle par dana/nedelja svetlijom sve? ili samo donje delove? ili obrnuto (prvo sve u svetlu pa koren tamno)?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ja stvarno ne znam, nisam nikad tako radila.
Zašto ne odeš kod frizera sa farbama, imaš kod svih to uslužno farbanje...

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ofarbas koren i za nedleju dana samo cesljem naneses tamniju, bukvalno samo malo porvsinski rascesljas

linga

Quote from: senka on November 05, 2015, 12:32:37 PM
ovo je bezveze

Drugarica mi rekla da joj ovo radi, ali kad stavi na vlažnu kosu, pre sušenja, a tamo piše da se stavlja na suvu...

kalimero

Quote from: Glitter on November 12, 2015, 08:41:55 PM
ofarbas koren i za nedleju dana samo cesljem naneses tamniju, bukvalno samo malo porvsinski rascesljas

cekaj, ofarbam koren tamnijom ili svetlijom? ili celu kosu? a posle par dana onda samo koren? tamnijom?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ofarbas onom kojom se inace farbas, znaci tom svetlijom, e sada ne znam da li si planirala samo koren ili celu kosu, ali ako ti je izrastak veliki pa ce to da deluje celavo onda tamnom rascesljas koren (a mozes malo i celu kosu) i dobijes malo pramenkasto
zavisi da li volis tako, ali ucesljavanjem tamne farbe najbolje ubijes ono sto je svetlo

ako nisi seda ili nisi mnogo seda mozes samo da ucesljas tamniju, mada meni to nije uspelo bas najbolje :lol: :crazy:

Lani

Kali molim te, farbe pod mišku pa kod frizera.  :girl_haha:

Glitter

kalimero

Glitt  :kiss1: valjda sam shvatila...... javljam kako je proslo, sad sam preumorna, ujutro cu
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

ja sam popiiiiii.....dela ,
jer me vec cetvrti put frizerka ofarba farbom koja je ocigledno losa,
jer se ispere ODMAH.

I sad sam sa,a odradila....u tamno smedje  :girl_haha:

A farba je i hipofizu ofarbala , toliko je intenzivna  :rofl:

Uzmi samo za nijansu dve tamnije od one kojom se inace farbas i odradi izrastak
10 minuta pre pranja rascesljaj na celu kosu

dobices ovo sto ti glitt kaze  ;)

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

uopste da ne farbam ovom svetlom? Al odoh onda u tamno... :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

anelore

Quote from: kalimero on November 12, 2015, 08:30:05 PM
E,sad, ja da pitam......
treba da se farbam, opasan izrastak sam pustila.... pa kao da se dovedem u red nekako....
kupih dve farbe, tj dve boje, tamniju i svetliju, svatlija je ona koju i inace koristim i bas sam zadovoljna, ali uvek se smorim cim se ofarbam jer mi koren bude previse svetao pa delujem ozbiljno celava  :-X :rofl:
zato sam uzela ovu tamniju nijansu, kao da njome predjem koren.....

ok, to je ideja.....

ali nemam pojma KAKO  to da izvedem.....pa ako moze neka ideja i to objasnjeno ko kad disco i ja kuvamo.....ono, red po red, ..... da l se prvo farbam tom tamnijom i samo koren? pa posle par dana/nedelja svetlijom sve? ili samo donje delove? ili obrnuto (prvo sve u svetlu pa koren tamno)?
Kali, verovatno da postoji i opcija da pomesas te dve boje i dobijes neku koja ti nije presvetla a koja ti ne boji koren tako da izgledas celavo.
I ako imas bilo kakvu frizerku od poverenja, idi kod nje, pa i nju pitaj sta da radis. Frizerka kod koje se feniram je tako dala predlog mojoj mami, cak joj rekla koje nijanse da pomesa.
Na kraju, mene je frizerka prosli put ofarbala tamnijom farbom, samo koren, a ostatak kose mi je ostao svetao, ne znam da li je procesljavala, ali je bas dobro ispalo, bas mi se svidja. Mada sam u medjuvremenu morala da skratim siske da bih mogla da gledam  :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

kalimero

anelore, uzivo ti jos bolje izgleda boja kose  :good:

mogla bih da probam da pomesam te dve, ali se bojim da bi problem ostao.....tj da bi se boja drugacije primila na koren i na ono sto je vec farbano, ma ne mozda nego sigurno, i opet bi u korenu bila svetlija  :crazy:
znaci, moram koren odvojeno da farbam  :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter