Drustvo iz porodilista, kokoske i ostali dozivljaji

Started by MissL, July 29, 2010, 11:38:33 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Taj sexy glas treba čuti, teško je zamisliti.  :crazy: :lol:

Elanor

lani, apropo kuma

NORMALNA STVAR - MIRZINO JATO

[spoiler]mm-ovom bratu od ujaka je pijani kum dao ime sladoljub :wall:[/i]
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

vrana

Ja nemam nista narocito da ispricam iz porodilista, posto sam bila u apartmanu i nisam nikoga ni videla osim onih koji su mi dolazili u posetu.

O ovim sadasnjim cimerkama sa patologije vec znate dosta. Izdvojila bi jedino jednu godpodju dzipsi koja nam je dosla dok sam jos bila u cetvrorkrevenoj sobi. Tada je bila trudna "sest meseca i 4 nedelja", i navrzla se na ovu jednu cimerku (ja sam se pravila luda, kao da nisam prisutna uopste), davila ju je ko zmija zabu. Cim je dosla rekla nam je da su je primili jer joj je sekret cudne boje, oces da vidis? I ova adna zena nije ni stigla da se snadje, kad ova vec skinula gace i poturila joj da pogleda. Jadna zena zavapila da ide i nosi sestrama da pogledaju, ma kakvi, ova ne slusa, kaze: nije to nista da ti kazem, da vidis kako je tek iznutra cudno! i hop, poddize nogu na spiku od kreveta da joj pruzi direktan uvid u situaciju :lol:

Sto se tice terminologije, ja kazem da beba sisa, a ja dojim. Od sikenja i cokanja mi se diza kosa na glavi, a moja sveki ko za pokost doda i nastavak, da se rimuje, po njenom misljenju, beba siki liki, ili povremeno coka loka  :mrgreen:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Lani

Vrano you're killing me, nemoj više.  :rofl1:
Gospođa džipsi  :rofl1:

A i ja kad čujem siki liki miki dođe mi da vrisnem.  :crazy:

Elanor jadan čovek bre  :crazy: :wall:

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

Kafica

Haos i bezumlje od iskustava :rofl:

Vrano ove tvoje su totalni qq und lele :rofl:

Moje su, koliko se sećam, bile ok, 3 su se promenile (dvokrevetna soba) za 12 dana. Mislim da sam više ja bila problem, jer hrčem :-[ pa sam ih molila da me slobodno gurkaju, ako preteram. Posle sam bila u apartmanu, sama.

Što se kokošketine i povojnice tiče, dobila sam par komada, između ostalog i od mame i od sveki.
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

vrana

Ja sam od sveki dobila povonicu, iako ne samo da je nisam ocekivala, nego sam izricito zabranila da me bilo ko docekuje posle porodlista osim mm-a. Medjutim, svekiji su me dva puta posetili dok sam bila u apartmanu, i jos su jednom dosli taj dan kad smo izasli samo da pokupe macora (koji se mnogo vrzmao oko bebe, pa smo ih zamolili da ga uzmu na par dana dok se mi ne uhodamo i opustimo malo). Dakle, videli su nas, i mene, i bebu, i mm-a, posedeli cak desetak minuta da sveki posmatra dok beba coka-loka  :crazy:

Kad sam konacno dozvolila posete posle nedelju dana, pojavljuju se oni na vratima, u sasvim bizarnom izdanju - naime, ponasaju se kao da smo m tek izasli iz bolnice, a oni nas docekuju, kao sto je valjda i red i jedino normalno i prihvatljivo  :crazy: Doneli kokosku, pogacu i tortu, odmah s vrata nam cestitaju (a videli se vec tri puta, i culi se svaki dan), poljubljujemo se tri puta, doneli pice mm-u, meni tozla, detetu darove, sve po redu...Sveki naloknala kosu i obukla belu kosuljicu, naterala muza da se obrije i obuce paradnu kariranu kosulju  :fool: Nas dvoje u cudu, gledamo se i cutimo...gutamo onu kokosku, sta cemo...toliko su ludi da su nas na prevaru navatali da sve ispostujemo kako red nalaze...
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

aleks

hahahah, vrano, koji slucajevi  :rofl: :rofl:

a za siki liki i ostalo kao drugarica Lani :wacko:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

aleks

kod mene oba puta sve neke ozbiljne i umudrene  :hm:
ali opravne. ja se posle mog carskog vukla po podu, ova jedna seta sve u 16  :crycry:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Quote from: aleksandra-l on August 10, 2011, 08:47:55 PM
kod mene oba puta sve neke ozbiljne i umudrene  :hm:
ali opravne. ja se posle mog carskog vukla po podu, ova jedna seta sve u 16  :crycry:
S trecim da se poradjas u Srbiji, zaboravis na fizicke boli od ovih dusevnih  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010